Fever Pitch Fun Icebreaker Activity

Fever Pitch Озвучете футболен мач

Преглед

  • 10 минути - 30 минути
  • На закрито
  • Съревнование и сътрудничество
  • Минимум: 30
  • Максимум: Неограничен

Вижте снимки

Изживейте страстта към световния футбол и внесете емоцията от голямата игра в своята конференция
Fever Pitch Logo

Описание на програмата

Fever Pitch е забавен и широко приложим енърджайзър, в който предизвикателството пред участниците е сами да озвучат моменти от голям футболен мач.

Групата се разделя на два отбора – червени и сини. Водени от треньор, те разполагат със серия от футболни видео клипове. Всеки от тях изисква определени звуци, които се разпределят между хората от публиката. Те трябва да ги възпроизведат в точния момент и най-вече в хармония със своя отбор.

Използват се глас и физически действия, за да се създадат звуците, включващи първия съдийски сигнал, удара на топката в бутонките, „Еее“ при пропуснат удар, посрещане на топката с гърди, удара ѝ в гредата и, разбира се, неистовото „Гооооол“, щом тя влезе в мрежата.

Предизвикателсвото става по-голямо, когато на екипите се възлагат все повече звуци в хармония с футболната игра, включително и разпалени песни от трибуните. Всеки сценарий се репетира под ръководството на треньора.

Кулминацията настъпва, когато мачът завършва с дузпи. Спечелилият отбор празнува с голяма мексиканска вълна.

Динамична, активна и невероятно забавна, програмата Fever Pitch завладява, тонизира, повдига духа на участниците и предизвиква усмивки на лицата им.

Резултати за развитието на екипа

Бързата, динамична и изключително забавна игра Fever Pitch увлича участниците и ги кара да се усмихват. Тя стимулира тяхната креативност и спонтанност. Невероятно ободряващото и незабравимо споделено преживяване насърчава всеотдайното участие и дава повод за разговори дълго след това.

Вижте снимки

Преглед

Ключови ползи

  • Енергизиране
  • Забавление и мотивация
  • Сплотяване на екипи

Изпратете запитване

Полетата с * са задължителни.