Shake It! air dj team building

Shake It! Air DJ Отборна музикална игра

Преглед

 • 15 минути - 30 минути
 • На закрито
 • Сътрудничество
 • Минимум: 8
 • Максимум: Неограничен

Вижте снимки

Вижте видео

Кой не е мечтал да бъде член на музикална група? Стотиците часове, необходими за упражнение в свирене на музикален инструмент правят това невъзможно за повечето от нас. А какво ще стане, ако променим това разбиране и доставим удоволствието от участието в музикална група на всеки само след няколко минути упражнение в свирене?
Shake It! Air DJ Logo

Описание на програмата

Shake It! Air DJ е най-новата ни музикална игра, която използва популярната уеб-базирана технология на Shake It! и раздвижва екипа ви в ритъма на музика за танцуване - представете си нещо в стила на Дафт Пънк.

Shake It! е гигантска музикална видео игра, която използва смартфоните на участниците като контролери. Всеки участник отговаря за правилното възпроизвеждане на съответния звук в съответното темпо като така набира точки за екипа в реално време и участва в крайното общо изпълнение на групата. Представете си една гигантска версия на играта Guitar Hero, при която всеки джойпад възпроизвежда отделна инструментална секция - китари, клавишни и духови инструменти, и изпълнява отделни части, които хармонират (или пък не!) помежду си.

На голям екран участниците следват специалния ни интерфейс на партитурата, където система от цветове в движение им показва кога и какво да свирят. Всеки участник получава мигновена обратна връзка под формата на звук (точно както при истински музикален инструмент), а екипът следи текущия резултат и бонус точките.

Десетките години международен опит, който притежаваме в разработването на музикални тиймбилдинг събития ни накара да създадем това базирано на движение уеб приложение, способно да възпроизвежда всяка желана мелодия и звук. От нашия каталог с песни можете да изберете най-подходящата за вашето събитие. Това могат да бъдат и няколко песни, които да използват като енерджайзъри на вашата конференция.

Програмата Shake It! може да се организира на няколко места едновременно. Ще звучи музика и екипите ще набират точки в реално време пред развълнуваните лица на участници. Няма нужда от мултиплексиране и допълнителна техника - нашият интерфейс е уеб базиран и работи на всеки компютър или телефон, свързан към Интернет.

Резултати за развитието на екипа

Групата постига привидно невъзможното: да изпълни заедно едно музикално парче без никакъв предварителен музикален опит. Интерфейсът е инстинктивен, увличащ и изисква движение като подрънкване на китара от всеки участник, и едновременни движения от целия екип.

Въпреки че Shake It! е енерджайзър, преживяването учи участниците да преценят правилно способностите си, като избират точната нота, която да изсвирят. Така неусетно и без напрежение те постигат невъзможното, реализират способностите си и минават отвъд индивидуалните си органичния, без чувство на неудобство или задръжки.

Вижте снимки

Вижте видео

Преглед

Ключови ползи

 • Енергизиране
 • Върхови постижения
 • Забавление и мотивация
 • Екипна динамика
 • Сплотяване на екипи

Изпратете запитване

Полетата с * са задължителни.