Beatswork corporate teambuilding activity

BeatsWork Вдъхновяваща дръм сесия

Преглед

 • 1 час - 2 часа
 • На закрито и на открито
 • Сътрудничество
 • Минимум: 10
 • Максимум: Неограничен

Вижте снимки

Вижте видео

Вдъхновяваща дръм сесия за целия екип, който се превръща в грандиозен перкусионен бенд
Beatswork Logo

Описание на програмата

Тиймбилдинг програма, в която екипът се превръща в голям перкусионен оркестър. Безсъмнено BeatsWork е вълнуващото събитие, което впечатлява с мащаба си! Заразителният ритъм на музиката завладява всички участници и подпомага синхронизирането на действията помежду им.

Beats Work е разработен по специален модел за развитие на умения за слушане и унифициране действията на хората в групата. Професионален перкусионист подпомага разучаването на ритмичните фигури. С помощта на специални подготвителни упражнения за усещане на ритъма участниците преминават към същинското музициране. Всяка групa изучава различни инструменти и създава собствени ритми. С нарастването на увереността и уменията отборите се събират заедно за подготовката на силно енергизиращ финал.

Всеки се включва с желание и намира място в общото звучене на перкусионния бенд. Предизвикателството е представително за екипна работа в действие. BeatsWork демонстрира как когато отделните личности работят заедно в екип и съгласуват действията си, стават неудържима и завладяваща сила.

Дръм сесиите са популярни и приложими в рамките на различни събитийни прояви. В Beats Work предимствата са изключителната гъвкавост и възможност това да бъде пълноценно тиймбилдинг предизвикателство или мощен енергизиращ и вдъхновяващ елемент от целодневната програма на семинар, конференция или работна среща.

Ако засилването на чувството за единство и екипна принадлежност е важна цел за Вашия тиймбилдинг, не се колебайте да предизвикате служителите и гостите в дръм шоуто BeatsWork. Споделените постижения гарантирано освобождават енергията на екипа и експонират най-силните страни на участниците.

Резултати за развитието на екипа

Когато всеки участник и екип изпълняват ролите си и работят в синергия, успехът идва за цялата група. Така се получава краен резултат, който е много повече от сумата на индивидуалните усилия. BeatsWork служи за запомнящ се пример за силата на екипната целенасоченост.

Идеи за корпоративна социална отговорност Лого Корпоративна социална отговорност

Участвали ли сте някога в Beatswork? Грабвало ли ви е чувството на единство, което програмата създава? Какво ще кажете да направите още една стъпка и да споделите това положително преживяване с други? Потърсете вътрешни доброволци, които да организират и проведат събитието с групи от местната общност – създайте спонсориран оркестър по самба.

Вижте снимки

Вижте видео

Преглед

Ключови ползи

 • Енергизиране
 • Забавление и мотивация
 • Общуване и комуникация
 • Насърчаване на креативността
 • Целенасочена комуникация
 • Екипна динамика
 • Сплотяване на екипи

Изпратете запитване

Полетата с * са задължителни.