Travel Show Team Building City Challenge

Travel Show Заснемане на репортажи за пътешествия

Преглед

  • 2 часа - 4 часа
  • На открито
  • Съревнование
  • Минимум: 10
  • Максимум: Неограничен

Вижте снимки

Вижте видео

Разгледайте мястото на събитието и открийте най-невероятното наоколо. Подпомага комуникацията и подобрява взаимоотношенията между колегите по време на корпоративно събитие или тиймбилдинг.
Travel Show Logo

Описание на програмата

Казват, че водещите на предавания за пътувания работят най-хубавата работа на света... А Вие готови ли сте да поемете тази роля в едно от най-вълнуващите тиймбилдинг преживявания?

Създаването на ефективно работещ телевизионен екип за снимки на терен не е лесна задача. Екипите трябва внимателно да управляват ресурсите и да разпределят добре функциите: водещ, снимачен екип, звук, екип на терен, реквизит и, разбира се, режисьор. Докосването до сърцето и душата на мястото на събитието е от ключово значение, а нито едно туристическо предаване не е истинско, ако не покаже как водещият се мъчи да погълне някой местен деликатес или да се потопи в уникално местно преживяване!

За да е успешно, „видео пътешествието “ на всеки екип, то трябва да отговаря на определени условия.

Добре подбраните гледни точки, местният колорит и добре заснетият материал печелят. На финала екипите се наслаждават на своето творчество, подлагат на професионален коментар филмите на своите колеги и си тръгват с чудесен сувенир от пътешествието.

Travel Show предлага творчески начин за интерпретиране на ценности на компанията Ви и може да освежи Вашата конференция или среща. А защо не и да е просто един вълнуващ начин да се разгледа и възприеме дадено място?

Резултати за развитието на екипа

Да се създаде високо ефективен снимачен екип е истинско предизвикателство. Отборите трябва да планират ресурсите си и да разпределят ролите - водещи, оператори, звук, екип на терен, реквизитор и режисьор. Тази забавна и удовлетворяваща програма дава прекрасна възможност на участниците да преоткрият себе си, своите колеги и средата, в която се намират. Споделеното преживяване е ползотворно и с това, че можете да го обсъждате и анализирате дълго, след като е приключило.

 

Вижте снимки

Вижте видео

Преглед

Ключови ползи

  • Енергизиране
  • Върхови постижения
  • Насърчаване на креативността
  • Сплотяване на екипи

Изпратете запитване

Полетата с * са задължителни.