Uke Can Do It Team Building Ukulele Music Fun

Uke Can Do It Музика с хавайски китари

Преглед

  • 30 минути - 1 час
  • На закрито
  • Сътрудничество
  • Минимум: 8
  • Максимум: Неограничен

Вижте снимки

Вижте видео

Освобождава от задръжки и забавлява всички, които се осмелят да свирят на укулеле и да творят хавайска музикална магия.
Uke Can Do It logo

Описание на програмата

„Uke Can Do It“ е нова програма, която впряга суровата сила на масовите концерти с укулеле – събира хората, освобождава ги от стреса и ги стимулира да създадат една магия в хавайски стил за по-малко от час.

„Uke Can Do It“ е икономична и гъвкава игра, която се включва много лесно в графика на Вашата конференция. Това е фантастично средство за начало на среща или за повдигане на енергията след пауза. Една игра, която разчупва леда, сплотява и тонизира екипа – всичко в едно.

Укулеле е нещо наистина преоткрито и възродено и, благодарение на групи като The Ukulele Orchestra of Great Britain, този лесен за научаване инструмент весели хората навсякъде по света. Щом усвоите няколко акорда, укулеле се превръща в истинска караоке уредба, в айпод, който не се нуждае от зареждане, и ключ към един нов свят на забавление и слава.

Под ръководството на очарователни укулеле виртуози, участниците учат акорди, трикове и цели произведения и скоро овладяват добре познати мелодии от класическата музика, рока и пънка. Кулминацията е интерпретация на хавайска песен с припявания, танци и традиционни цветни венци. След 30 минути, прекарани в това енергично и заслужаващо си преживяване, участниците ще са доказали, че „могат да се справят“ и ще се влюбят в най-веселия инструмент на света.

Като опция, на присъстващите могат да се раздадат специално брандирани укулеле.

Резултати за развитието на екипа

Всепризнато е, че музиката освобождава стреса, обединява и повдига духа. Uke Can Do It постига точно това със забавния и жизнерадостен инструмент укулеле. Хората остават изумени колко много са напреднали за по-малко от час. Играта създава силно чувство за лично постижение. След това зареждащо и удовлетворяващо преживяване участниците ще са доказали, че „могат да се справят" и ще се влюбят в най-веселия инструмент в света. Има възможност присъстващите да получат специално брандирани укулеле.

Вижте снимки

Вижте видео

Преглед

Ключови ползи

  • Мeждуфункционално сътрудничество
  • Забавление и мотивация
  • Насърчаване на креативността
  • Екипна динамика
  • Сплотяване на екипи

Изпратете запитване

Полетата с * са задължителни.