Go Team Go Give CRS Team Building Event

Go Team - Go Give Забавлявайте се, докато дарявате

Преглед

 • 1 час - 3 часа
 • На закрито и на открито
 • Съревнование и сътрудничество
 • Минимум: 8
 • Максимум: Неограничен

Вижте снимки

Вижте видео

Съчетавайки в едно забавлението от търсенето на съкровище на предизвикателството Go Team и радостта от даряването на благотворителната инициатива B1G1, програмата Go Give се превръща в корпоративна социална акция от най-чист вид.
Go Team Go Give Logo

Описание на програмата

С помощта на таблет и приложението Go Team, екипите разглеждат „контролно-пропускателни пунктове“ и избират проект, за който да направят дарение. Уникалното приложение „следвай стрелката“ на Go Team насочва екипите към избраната точка. Когато я достигнат, участниците обединяват усилия за справяне с генерирани от навигационна система предизвикателства, които включват въпроси, загадъчни насоки, фото задания и задачи за време. Успехът води до подпомагане на избрания проект. След това екипът поема към следващата дестинация и следващото предизвикателство.

През целия процес докато екипите минават през тази невероятна надпревара, в реално време са налични актуализации, обратна връзка и информация за броя спечелени точки. През това време всеки екип се наблюдава от щаба като може да получи бонус мисии на ключови места. Плагформата на Go Team се съобразява с всички способности и видове терен. Участниците в програмата могат да се изправят пред предизвикателството да обхождат оживени места, да вървят по черни пътища, в горски площи или дори водни обекти.

Приложенията на Go Team - Go Give са безкрайни – ангажиране на служителите, обучения, представяния на нови продукти, маркетинг събития и промоции, получаване на обратна връзка. Научете повече за мястото, където се провежда фирмената Ви конференция, изследвайте конкретни резултати от обучение, забавлявайте се и повишете ангажираността екипа си, докато променяте съдби на планетата. 

Резултати за развитието на екипа

Програмата Go Team - Go Give предоставя поле за приятелска надпревара между екипите, като същевременно насърчава сътрудничеството между цялата група, тъй като участниците работят за обща цел – дават подкрепа на нуждаещи се социални групи.

Идеи за корпоративна социална отговорност Лого Корпоративна социална отговорност

Представете си, че всеки път, когато участвате в тиймбилдинг събитие, някое гладно дете получава храна ... или някой някъде получава животоспасяваща глътка вода ... или някой посажда дръвче ...

 

B1G1 е социално предприятие и благотворителна организация с мисия да създаде свят, в който повече хора се подкрепят взаимно. За разлика от обикновените благотворителни инициативи, B1G1 помага на малки и средни фирми в постигането на повече социално въздействие като „вгражда“ дарителски дейности в ежедневните им бизнес операции, и така пише уникални „Истории на дарителството“. Всяка бизнес транзакция (и в крайна сметка, ежедневна дейност) може да променя съдби дори и със само 1 цент.

Go Team - Go Give се интегрира безпроблемно в благотворителните проекти на B1G1. Преди събитието ние Ви помагаме при избора на проекти на B1G1, които да подкрепи вашият екип, и – в зависимост от желаните резултати – разработваме маршрут и серия предизвикателства, които съответстват на Вашите желания.

Вижте снимки

Вижте видео

Преглед

Ключови ползи

 • Корпоративна отговорност
 • Мeждуфункционално сътрудничество
 • Енергизиране
 • Върхови постижения
 • Забавление и мотивация
 • Общуване и комуникация
 • Насърчаване на креативността
 • Целенасочена комуникация
 • Екипна динамика

Изпратете запитване

Полетата с * са задължителни.