16 януари 2015

Тридесетима служители на Google Япония се събраха на баскетболните игрища на един спортен център за участие в героичната тиймбилдинг програма Flat Out Formula One.

В Токио служители на Google Япония участваха в тиймбилдинг събитието Flat Out F1, водено от местния партньор на Catalyst Global, Work Happiness Japan. За време, по-малко от два часа екипите имаха за задача да направят копия на болиди за Формула 1 и да се състезават с тях.

Участниците се разделиха на три отбора, които да се състезават помежду си в построяването на болиди за Формула 1 от картон, в брандирането на возилата и в скоростно състезание с тях. 

С помощта на конструкторски планове, инструменти и инструкции за сглобяване, всеки отбор положи усилия за разработването на стратегия за екипна работа по построяването на състезателен болид в действителни размери. След това болидите бяха брандирани и готови за голямото състезание!

Отборите подредиха болидите на стартовата линия, знамето се размаха и състезанието започна. Участниците бутаха колите си напред и обратно  по правата писта. Кой побеждава се разбра чак в последните мигове на надпреварата, на фона на възторжените викове и аплодисменти на публиката. Отборите се поздравиха един друг за изработените  автомобили и обсъдиха кои са печелившите стратегии, които гарантират победата. 

Свържете се нас, за да разберете как можем да организираме  програмата  Flat Out F1 на следващата Ви конференция или фирмено тиймбилдинг събитие.