26 март 2015

Група от 36 участници от Microsoft в Ирландия бръмчеше с ентусиазъм и смях докато екипите бързо се справяха със задачите по създаването на модел на автомобил за драг състезание.

Служителите на Microsoft преминаха през редица предизвикателства, които поставят на изпитание екипния дух, докато участниците търсеха части за колата, която да построят. Прилагайки уменията за планиране на проекти, екипите конструираха автомобилите си, а след това, водени от колективните творчески умения, направиха и оформиха плакати и рекламни материали, с които да подкрепят и насърчат отборите. Екипният дух остана висок, а участниците се забавляваха подобаващо по време на всяка задача и предизвикателство.

Отборите се подредиха на стартовата решетка, флагчетата се развяха, механиците на отборите помпеха въздух в стартовите ракети на колите, които политаха по състезателното трасе. Под ръководството на мажоретки участниците окуражаваха отборите си и развяваха плакати и знамена. 

Стигна се и до фотофиниш!!! Но в крайна сметка, може да има само един победител и колата, която измина най-дълго разстояние по права линия по пистата бе обявена за победител.