30 септември 2016

Служителите на Перно Рикар потеглят за Ибиса на стимулиращо пътешествие. Планът е да прекарат време заедно, в забавления в морето, по клубове, дискотеки и на плажа, и между другото да се справят с няколко тиймбилдинг предизвикателства на Catalyst Global в неформална обстановка за подобряване на екипната динамика и комуникацията.

Catalyst Португалия организираха за Перно Рикар серия забавни и предизвикателни Go Team задачи, които да се впишат в програмата и подсилят забавлението. Когато участниците пристигнаха на определено място в Ибиса, в приложението Go Team се активира предизвикателство. Задачите бяха особено авангардни и дръзки, за да приковат вниманието на участниците към играта, и те да не се разсейват от невероятното място, на което са и да забравят тиймбилдинга. На плажа екипите разиграха сцена от телевизионния филм „Спасители на плажа“ за радост и забавление на минувачите. В бара участниците трябваше да използват чара си и да убедят бармана да им позволи да направят коктейл.

Приложението Go Team бе качено на телефона на всеки участник, който сам трябваше да събере екип за изпълнението на задачата на всеки контролен пункт. По този начин участниците се местеха от екип в екип, запознаваха се с все повече и повече хора, и се забавляваха. Всеки участник набираше точките си индивидуално, като резултатите ще се използват във вътрешна програма на отдела по човешки ресурси на компанията през 2017 г.

Обратната връзка от групата беше изумителна. Участниците споделиха, че приложението Go Team ги е насърчило да се забавляват още повече, сплотило ги е като група и им е помогнало да се опознаят един друг по нов и интригуващ начин. Споделиха също така, че предизвикателството е било така добре замислено, че незабележимо се вписало в програмата на престоя им в Ибиса.