28 април 2015

Световноизвестната винена изба Villa Maria Estate в Нова Зеландия се оказа неочаквано място за провеждане на състезание от кръга за Голямата награда на Flat Out Formula 1 с участници от фирмата Turners.

В програмата, водена от партньора на Catalyst Global в Нова Зеландия - Team Up Events, взеха участие екипи от Turners, които бяха изправени пред предизвикателството да изградят картонен състезателен болид за  Formula 1  в действителни размери за по-малко от 3 часа.

С помощта на специално изработени конструкторски планове, инструкции за сглобяване, инструменти и автомобилни части, всеки отбор положи усилия за разработването на стратегия, която да му позволи да включи в процеса на работа всички участници с цел бързото, точно и ефективно конструиране на състезателен болид за Формула 1

След като всеки отбор успешно построи колата си, участниците се заеха да брандират болидите и да изберат пилот.

Автомобилите се подредиха на стартовата линия, наблюдавани от облечените в състезателно облекло участници. Карираният флаг бе размахан, за да даде старт на състезанието по скоростно трасе дълго 120 м, на фона на окуражителните викове на възторг от публиката.

Екипите се събраха под арката на финала и се поздравиха за невероятната работа, която превърна купчината картон в истинско копие на болид за Формула 1.

Свържете се нас , за да разберете повече за провеждане на програмата Flat Out F1 на следващата Ви конференция или фирмено тиймбилдинг събитие.