25 юни 2015

Компанията Catalyst Team Building Филипини организира и проведе „олимпийската“ тиймбилдинг програма Two Tribes на Catalyst Global в комплекса на веригата Shangri-La’s Mactan Resort & Spa на остров Себу във Филипините

Двеста служители на мултинационална индустриална компания, участващи във фирмено пътешествие до Филипините, се събраха под палещите лъчи на слънцето за участие в това забавно тиймбилдинг събитие.

Two Tribes е празник на традиционните спортове от всички кътчета на света. Всяко от внимателно подбраните спортни предизвикателства на Two Tribes е така измислено, че по забавен и предразполагащ начин да накара хората да вземат участие, без значение от нивото на физическите им способности.

Въпреки жегата участниците се заеха с предизвикателствата без да губят време и изпълниха всички изпитания в обстановка на много смях и настроение по време на оспорваната надпревара между Червеното племе и Синьото племе.

Спечели Червеното племе с общ сбор от 77 кюлчета, а Синьото племе грабна наградата за най-добро изпълнение на танца Хака.