Corporate Responsibility Header Image
Catalyst организира събития, свързани с корпоративна социална отговорност. Ние се отнасяма с респект към усилията на компаниите, които подкрепят служителите си в активното им участие в различни каузи.

Ние разбираме отговорността, която имаме, за управление на въздействията върху околната среда от нашата работа, продукти и услуги. Оценили сме дейностите си и сме определели въздействията на околната среда от нашата работа, в това число транспорт, енергийни нужди и генериране на отпадъци. Политиката ни е да контролираме тези въздействия във всички наши събития.

Прочетете документите за нашата политика по отношение на Корпоративната социална отговорност

Идеи за Корпоративна социална отговорност

Предлагаме да Ви помогнем за организиране на събития със социално отговорна насоченост. Едно екипно преживяване може да подпомогне информирането на вашите служители за политиката, която води вашата компания в тази посока, както и да повиши личната ангажираност. Програмите се адаптират така, че да отразяват конкретно ценностите на вашата фирма. Повечето събития предлагат и възможности за PR.

Свържете се с нас за повече информация как да включите идеи за корпоративната социална отговорност във вашата тиймбилдинг програма.

Building A Dream Corporate Social Responsibility Program

Building A Dream

Игра, която ангажира всеки участник в предизвикателство да се сглоби чисто ново колело. Удовлетворението е гарантирано, защото резултатът е директна помощ за нуждаещи се деца.

Go Team Go Give CRS Team Building Event

Go Team - Go Give

Съчетавайки в едно забавлението от търсенето на съкровище на предизвикателството Go Team и радостта от даряването на благотворителната инициатива B1G1, програмата Go Give се превръща в корпоративна социална акция от най-чист вид.

Horses for Causes Outdoor Fun Games

Horses for Causes

Оживени конни надбягвания и емоции, които завършват със състезание... по корпоративна социална отговорност.

Toy Factory team building fun activity

Toy Factory

Създайте процес, изградете екип и помогнете на дете в нужда. Toy Factory е нова концепция за корпоративна социална отговорност с фокус върху ефикасността и творчеството.

Tree-Mend-Us Team Building Corporate Social Activity

Tree-Mend-Us

Зелено екипно предизвикателство.

barkitecture CSR program

Barkitecture

Завършените къщички могат да се подарят на приюти за кучета, за да бъдат предложени като стимул за потенциални осиновители или да бъдат продадени на търг и средствата да се дарят на приют за животни.

Beatswork corporate teambuilding activity

BeatsWork

Участвали ли сте някога в Beatswork? Грабвало ли ви е чувството на единство, което програмата създава? Какво ще кажете да направите още една стъпка и да споделите това положително преживяване с други? Потърсете вътрешни доброволци, които да организират и проведат събитието с групи от местната общност – създайте спонсориран оркестър по самба.

Big Picture

Благодарение на интелигентната и многопластова основа на програмата, The Big Picture има успех в различни формати събития. Няма ограничение в приложението на програмата. Освен като класическа форма на тиймбилдинг, The Big Picture се използва в корпоративни събития, срещи с партньори, комуникационни кампании, дори и в дейности, свързани с корпоративна социална отговорност.

Outdoor corporate team building activity

Breakthrough

Имайки предвид, че Breakthrough може да бъде една невероятна платформа за обучение, защо не помислите да дарите едно провеждане на играта под формата на „събитие в натура“? Можете да направите дарението на училище, младежко дружество или благотворителна организация, които да се възползват от образователните преимущества на играта. Нашият принос в това ще бъде да предоставим играта с голяма отстъпка в цената.

Uniting Teams with Bridging the Divide

Bridging The Divide

Bridging the Divide може да се направи така, че всяка част на моста се представя от екипа като обосновка на странични послания за устойчиво развитие. Крайната цел изисква от екипите да споделят ресурси, да намалят излишните пътни курсове, да контролират бюджетите и да използват рециклирани материали винаги, когато това е възможно. Bridging the Divide е начин за формиране на разбиране за въздействието на проекти върху околната среда.  

Creative Juices Team Building Challenges Fun

Creative Juices

Creative Juices разиграва сценарий на една компания, която си сътрудничи в международен мащаб. Първата част на играта поставя задачи свързани с планиране и дистрибуцията, които участниците трябва да решат. Това е ключов момент на играта и елемент, който може да бъде направен така, че да покаже как екипите могат да си сътрудничат, за да намалят въглеродните въздействия от дейността на компанията.

Dragon Squad Creative Corporate Fun

Dragon Squad

Приключенски настроените екипи могат да решат да покажат творенията и да изиграят представлението си пред широката публика. Като спечелените от това средства да дарят за благотворителност.

Flat Out: Formula One

Като част от ангажимента на Catalyst Global към собствената ни политика за КСО, един от глобалните партньори на веригата наскоро дари тази програма на училище. Децата не само се радваха на учебните ползи от това динамично предизвикателство, но и събраха голяма сума пари за благотворителност. Преди самото събитие всеки екип имаше за задача да намери истински корпоративен спонсор за своя болид. Това със сигурност помага за изграждане на характера на младежите! (За повече подробности, вижте показаните казуси)

Flat Out On The Buses Team Building Fun Challenges

Flat Out: On the Buses

Играта On the Buses дава възможност за набиране на средства за училища или благотворителни организации. Екипите могат да правят залагания за състезанието или да отидете едно ниво по-нагоре и преди събитието да намерите спонсори, които да се рекламират на автобуса, като събраните средства да дарите на избрана от Вас благотворителна организация. 

fun team building activity finale

Flat Out: Pyramids

Flat Out Pyramid може да включва ангажираност на служителите към социална отговорност. Например: преди събитието да се намерят доброволци от екипа, които да дарят средства за дадена кауза. За възнаграждение в брандирането на Пирамидата се включват техни портрети и послания.

Flat Out Sleigh Ride Team Building Christmas Fun

Flat Out: Sleigh Ride

Може да добавите и играчки, които да се опаковат като част от играта. Играчките се използват в състезанието за шейни, а в последствие могат да се дарят на благотворителни организации за деца.

Funk The Junk Team Bonding Activities

Funk the Junk

Въпреки че инструментите не се изработват от самите участници, Funk the Junk съзнателно е позициониран да носи усещане за рециклиране на ресурсите и изважда на преден план „зелените“ ценности.

Haute Couture Creative Team Building Challenges

Haute Couture

Прибавете нотка на отговорност към Haute Couture, като поставите изискване колекциите да използват единствено рециклирани материали или такива, които се преработват след употреба. Екип победител? Да, но не ги удавяйте в шампанско и фирмени подаръци. Вместо това, защо не направите дарение от тяхно име на избрана благотворителна организация. Модната индустрия постоянно е обект на критики, така че защо да не помогнете на организация, която работи за спасяването от трудова експлоатация на деца или хора в неравностойно положение?

Making the News Team Building Reporter Fun Game

Making The News

Making the News е добро средство за работа върху общата декларация за корпоративна социална отговорност на Вашия екип. Създаването на утрешните новини предоставя чудесна трибуна на участниците да се замислят за въздействията върху околната среда и какви стъпки могат да се предприемат за следването на ангажирана политика в тази посока.

Orchestrate Music Corporate Activities

Orchestrate!

Orchestrate! е напълно различно преживяване, което наистина извисява хората. Защо не го споделите с други? Поканете съмишленици да се присъединят и им помогнете да станат част от оркестъра. Може би сте част от организация, чиито членове наистина ще оценят тази възможност? Преди събитието можете да организирате конкурс в местни училища, като победителите ще получат място в оркестъра. Възможно е и да дарите класически инструмент след събитието.

Peak Performance Interactive Team Building Leadership Game

Peak Performance

Уверяваме ви, че Peak Performance има силно въздействие върху хората, които са играли, на индивидуално и групово ниво. Резулататът от точки на всички отбори може да се конвертира в дарение, което да подкрепи кауза по Ваш избор.

You Bet You Can Team Building Performance Activities

You Bet You Can

Към играта можете да добавите допълнителна екстра, като събраните от екипите точки се приравняват на пари, дарени от компанията Ви. Парите могат да бъдат предоставени за благотворителни кампании, които Вашата фирма е избрала да подкрепя.