25 октомври 2015

BeChallenged вече са официален и ексклузивен партньор на Guinness World Records™ Team Challenge в Австралия. Това дава възможност и право на BeChallenged да организира това събитие от световна класа в цяла Австралия.

Като част от сътрудничеството между Catalyst Global and Guinness World Records™,  играта GWR Team Challenge постепенно се разпространява в  цялата глобална мрежа. Във Великобритания се провежда от партньорите на  Catalyst Global  BlueHat Group, в средния Изток чрез BizEvents , а вече и в Австралия чрез  BeChallenged.

Официалното представяне се проведе на 16 Октомври в Новотел Сидни. Участваха 50 представители на различни бизнес индустрии, които се опитаха да подобрят рекорд на Гинес. След инструктажа и няколко тренировки, отборите се състезаваха, за да разберат как се справят спрямо официалния носител на рекорда. „Енергията в залата бе невероятна“ - отборът на Hard Rock Café Australia се представи най-добре и отиде на финал, за да получи удостоверение за официален опит за подобряване на рекорд от Guinness World Records ™. „Никога не съм виждал подобно нещо“ – Транспортни новини.

BeChallenged може вече да провежда това събитие в цяла Австралия, както на открито, така и на закрито за групи от 8 и повече души. Освен че е едно от уникалните тиймбилдинг възможности в Австралия,  Guinness World Records ™ Team Challenge притежава и огромен брой ползи за участниците, например: комуникация, подобряване на процесите, групови постижения и не на последно място - възможността не само да опитат, но и да подобрят рекорд на Гинес и да получат званието Официално Невероятни -  Officially Amazing™.

За Catalyst Australia - BeChallenged

BeChallenged е иновативна, високо професионална и вълнуваща тиймбилдинг компания. Тя организира и провежда уникални тиймбилдинг събития в цяла Австралия. BeChallenged разполага с внушителен каталог от над 100 концептуални програми, вариращи от 30 минутни енерджайзъри, полудневни програми, вечерни събития и семинари. Независимо дали е на открито или на закрито, BeChallenged  ще намери перфектното решение за вас.