11 август 2016

С вълнение съобщаваме, че Antawaya Group от Чили се присъедини към тиймбилдинг веригата на Catalyst Global. За нас това е значима стъпка към още по-силното присъствие на Catalyst Global в Южна Америка.

Групата Antawaya е създадена през 2011 г. с център на открито за лидерство и приключения в Парк Antawaya с площ от 11 000 ха растителност в подножието на Сантяго. Скоро след това фирмата създава консултантската група UHC Capacity в Сантяго, която се фокусира в предлагането на обучения за лидерство и развиване на умения за ефективна комуникация за местни и мултинационални корпорации в Чили, както и за все по-големия брой представители на бизнеса, които посещават страната за участие в конференции, срещи, корпоративни събития и туризъм.

Много профилният кип на Antawaya Group се стреми да внася промени в работата  на фирмите и екипите като обогатява живота на хората – в личен и професионален план, чрез тиймбилдинг събития, обучения и учене чрез преживяване. Компанията Antawaya е чилийският лидер за организиране на корпоративни събития на открито и на закрито,  всеобхватни програми за обучение с продължителност от няколко дни,  интерактивни бизнес симулации и тиймбилдинг събития. 

„За нас в Antawaya Group присъединяването към веригата на Catalyst е предизвикателство и радост. Antawaya е компания, която винаги се стреми да осигури уникално и новаторско преживяване на клиентите си, така че когато се запознахме с Catalyst Global и ни предложиха да се присъединим към веригата, изобщо не се поколебахме да приемем. С вълнение посрещаме предизвикателството да се възползваме максимално от възможностите на веригата на Catalyst и да ги предложим в Чили.“ 

Алфонсо Каналес, Директор на Antawaya Group

Всички партньори на Catalyst Global преминават през интензивно обучение, като така се гарантира, че тиймбилдинг програмите на веригата се предлагат и осъществяват навсякъде по света в съответствие с високите стандарти на компанията. В духа на истинското сътрудничество и споделяне, с които Catalyst Global са известни по света, в момента Алфонсо Каналес преминава специално обучение в Австралия по покана на партньорите ни там Be Challenged, след което ще замине за Нова Зеландия и ще се обучава при колегите от Team Up Events. 

„Радваме се, че компания с такава висока репутация представлява тиймбилдинг програмите на Catalyst в Чили. Алфонсо е екипът на Antawaya са страстно убедени в невероятните ползи, които тиймбилдинг събитията носят на работата, екипите и отделните служители, и истински вярват в действието на програмите на Catalyst Global. Нямаме търпение да видим новостите и знанията, които Antawaya Group ще добавят към глобалната общност от тиймбилдинг професионалисти на Catalyst.“

Гай Бейкър, Главен изпълнителен директор на Catalyst Global