Asia Ability разтърси нощната надпревара от Формула 1 в Сингапур, като два пъти проведе Beatswork за феновете на F1. Събитието беше „публично“, тъй като 80-те участници бях произволно избрани сред хилядната публика на състезанието. " /> Beatswork разтърси Grand Prix в Сингапур - Catalyst България

28 април 2010

Партньорът на Catalyst Global Asia Ability разтърси нощната надпревара от Формула 1 в Сингапур, като два пъти проведе Beatswork за феновете на F1. Събитието беше „публично“, тъй като 80-те участници бях произволно избрани сред хилядната публика на състезанието.

В звездна компания

Бяхме в добра компания, защото през уикенда Сингапур посетиха изпълнители като Black Eyed Peas, Beyonce, ZZ Top, Backstreet Boys и Chakka Khan – чудесни гости за нашата програма Beatswork! Тя се превърна в голям хит сред посетителите, получи добър медиен отзвук в Сингапур и беше забавно преживяване за екипа на Asia Ability (с бонус пропуски за Формула 1!!)

 

Забавление за всички!

Beatsworks доказа, че е не само великолепна програма за корпоративен тиймбилдинг, но и изключително завладяващо, интерактивно забавление за широката публика.

Повече информация за Beatswork