11 февруари 2015

Catalyst България, досега известна под името Gea Events, бе представена на четвъртото издание на изложението HR Industry, което се проведе на 11 февруари 2015 г., в хотел Хилтън, София.

HR Industry е единственото по рода си изложение, представящо продукти и услуги за управлението на хора в България. Събитието се организира от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

Catalyst Bulgaria Catalyst България използва събитието, за да представи новия си бранд. Преди позната като Gea Events, компанията наскоро се ребрандира и присъедини към търговската марка на Catalyst, и така засили партньорството си с  Catalyst Global – най-голямата тиймбилдинг верига в света. Щандът на Catalyst България на изложението се радваше на голям интерес от страна на професионалистите в организирането на събития, тъй като  партньорството с Catalyst Global предоставя достъп в България до глобалния портфейл от иновативни тиймбилдинг решения на веригата.

Събитието бе официално открито от г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, г-жа Елка Димитрова, Директор „Дирекция Политика на пазара на труда и трудова мобилност“ в Министерството на труда и социалната политика и г-н Ивайло Пеев, Директор „Корпоративни решения“ в MetLife.

 

В рамките на деня, 44 компании, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, трудова медицина, консултации и други представиха своите нови услуги и се срещнаха с клиенти и бизнес партньори.

Над 400 управители на компании, HR мениджъри и хора, интересуващи се от новостите в бранша, посетиха изложението. Всички те получиха безплатен каталог HR Industry 2015, в който са включени профилите и портфолиото на водещи HR компании.

За финал на изложението г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, сподели: „Радвам се, че успяхме да напипаме пулса и това, което интересува хората“.