04 юни 2016

На 1 юни Eventology съобщи, че отваря офис в Торонто, за да осигури по-добри услуги за източноканадския пазар. Компанията със седалище във Ванкувър от четири години осъществява мероприятия в цяла Канада и офисът в Торонто ще ѝ осигури възможност за по-добро обслужване на клиентите в източната част на страната чрез срещи лице в лице и предварителни посещения на мястото на събитието.

Офисът на Eventology ще ръководи Джули Скот, която е работила като главен фасилитатор и събитиен и маркетинг мениджър за Biz Events в района на Персийския залив, преди да се завърне в Канада за своята магистратура по бизнес администрация. Родена и отраснала в гр. Халифакс, Нова Скотия, тя владее отлично френски и английски език.

„Имайки предвид, че Канада е една от най-големите страни в света, нашият нов офис ще ни даде възможност да предоставяме първокласно обслужване на по-конкурентни цени. Изключително щастлива съм, че Джули ще отговаря за източната част на страната. Нейният опит, динамичност, внимание към детайла и познаване на бизнес климата в източните провинции ще подсили нашите позиции в страната като организатор на корпоративни тиймбилдинг събития на световно ниво.“ - сподели Александра Пет, Главен изпълнителен директор на Eventology.

Eventology организира мероприятия за корпоративни групи в цяла Канада и помага на организациите да изградят по-добри екипи чрез дейности, които доказано мотивират, подобряват общуването и насърчават креативността. Услугите на компанията включват събития за поощрение, мотивация, разчупване на леда, конференции, приеми и пътувания.

Eventology притежава изключителните права за Канада на корпоративните тиймбилдинг продукти на Catalyst Global. Компанията Catalyst е основана преди повече от 25 години. Чрез силата на интелигентния игрови дизайн тя създава тиймбилдинг програми, които оказват върху екипите положително влияние с доказани, трайни резултати. Продуктите се продават и реализират чрез партньорската мрежа на Catalyst Global, която е най-голямата по рода си с представители в над 40 държави.