27 ноември 2015

Catalyst Global с удоволствие съобщава за разширяване на мрежата в Германия, чрез ексклузивно партньорство със Spielgestalter.

 “Spielgestalter”, което означава‚ създател на игри‘ е основана през Януари 2013 от Маркус Рузе и  Рене Витек.  Фирмата е базирана в Кьолн, близо до Дюселдорф, Бон, Ахен и Франкфурт и е с възможности да организира и провежда тиймбилдинг събития в цяла Германия.
Фирмата е известна в Германия с организиране на събития, базирани на таблет и ГПС, а напоследък и с изключително популярната игра на закрито Beat the Box, в която вече са участвали повече от 2500 души за по-малко от година и половина.
 „Развълнувани сме от възможността да задълбочим партньорството си с Catalyst Global. Чрез глобалната мрежа вече можем да предлагаме по-професионални и съвременни тиймбилдинг събития на клиентите си в цяла Германия. Това ще ни даде възможност за няколко години да превърнем Spielgestalter в най-добрата фирма за креативен тиймбилдинг в Германия.“,

казва Рене Витек – основател и управител на фирмата.


 „Развълнувани сме също така и от включването на Beat the Box в  глобалния каталог с продукти и от Януари 2016 може да се провежда навсякъде по света. Това е игра, която изгражда единна визия, отборите се състезават с времето и си сътрудничат. Заедно с Catalyst Global тя ще превземе света!“ – Маркус Рузе – основател и управител на фирмата.