18 септември 2014

Годишната конференция на Catalyst Global за Зона Америка 2014 г. се превърна в платформа за компании, съмишленици от американския регион на веригата. На форума се срещнаха фирми, които си сътрудничат, творят - и в крайна сметка, печелят от споделеното знание.

Конференцията на Зона Америка се състоя в Орландо, Флорида. Събитието събра на едно място много делегати от лицензираните партньори на Catalyst Global от американския континент, в това число Канада, Америка, Бразилия и Кюрасао.

По време на една от ключовите сесии участниците проучиха и обсъдиха различните подходи към продажбите и маркетинга. Всички партньори предоставиха маркетинг материали на хартия и в електронен вид, които участниците разгледаха и обсъдиха.

Времето след обяд бе посветено на анализ на избрани продукти на Catalyst Global. Играта Rat Trap, например, бе напълно инсталирана в залата. Беше представена и обсъдена и програмата Go Team и нейното по-широко приложение.

Зона Америка е наистина нова територия с огромен потенциал. С развития пазар в северната част и бързо разширяващ се пазар на юг, конференцията на зоната премина като едно фантастично събитие за споделяне на опит и идеи, които още повече сближават партньорите от Catalyst Global. Имаше и партньори извън региона - Tim Shepley от Bluehat, Англия, който сподели опит и знания и когото участниците харесаха много. 

След събитието Sharon Fischer от лицензирания партньор на Catalyst Global Play with a Purpose показа на директорите на Catalyst Global Guy Baker и Mark Davenport програмата С каяк по река Уекива.

Заинтригувани от видяното, директорите на Catalyst Global и Tim Shepley тръгнаха в 11 ч. вечерта на среднощно пътуване с каяк. Ето какво сподели за преживяното Главният изпълнителен директор Guy Baker: „Беше странно време за каране на каяк. Но в тази река във Флорида микроскопичният планктон луминисцираше и правеше подводна заря, а рибите се стрелкаха пред каяците. Върнахме се в хотела в 2 часа през нощта след едно невероятно и уникално преживяване. Това е нещо, което обезателно трябва да изпитате, ако сте във Флорида“."

Снимки: Акценти от конференцията на Catalyst Global Зона Америка 2015 г.