09 февруари 2015

Холандската компания Windshift се присъединява към екипа на Catalyst Global

Създадена преди повече от 13 години в Холандия, Windshift добива известност с организирането на плажни събития като пускане на хвърчила, стрелба с лък и състезания с ветроходни триколки. Компанията отдавна е позната и търсена за уникалните й активни решения при организиране на фирмени събития извън офиса и тиймбилдинг мероприятия.

Поради растящите изисквания от страна на многото клиенти на фирмата и ръста на пазара на събития и конференции в Холандия, Windshift реши да разнообрази дейността си и подписа лиценз за предлагане на световно известните тиймбилдинг продукти на Catalyst Global в Холандия.

В едно скорошно интервю, създателят на компанията Alex ten Klein коментира решението да се присъединят към веригата на Catalyst Global така:

„Като компания, а също и аз лично, искахме да разширим дейността си с повече и по-разнообразни тиймбилдинг програми. Виждам голям потенциал на нашия пазар. Портфейлът продукти на Catalyst Global са идеална възможност за реализиране на още по-голям растеж на традиционния ни пазар – плажни събития, но също това ще ни даде предимство в постоянно разрастващият се пазар на събития и конференции. Вълнуващ ход за Windshift.“

И при нас в Catalyst Global има вълнуващи новини. С идването на Windshift, Catalyst Global вече се представлява от 31 партньора в 71 държави. През 2014 г. в света са проведени 1 725 програми на Catalyst Global с 145 337 участника, което прави компанията най-голямата тиймбилдинг верига в глобален мащаб. С отличните си познания в организирането на игри на открито, Windshift добавя още едно ниво уникален опит във веригата Catalyst Global.

За да откриете как Windshift може да създаде решение по поръчка за следващата Ви конференция, събитие или ден за тиймбилдинг, посетете уебсайта й на www.windshift.nl.