Two Tribes е тържество на туземните игри от всички кътчета на света. Все повече компании се грижат за здравето и благоденствието на своите служители. В този дух нашата съвсем нова програма насърчава участието на хора с всякакви физически способности в забавна и подкрепяща среда." /> Catalyst организира алтернативна олимпиада - Catalyst България
Two Tribes Team Building Fun Outdoor Games

11 февруари 2011

Two Tribes е тържество на туземните игри от всички кътчета на света. Все повече компании се грижат за здравето и благоденствието на своите служители. В този дух нашата съвсем нова програма насърчава участието на хора с всякакви физически способности в забавна и подкрепяща среда.

С наближаването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., ние предлагаме алтернативна олимпиада със спортове за всички.

Това здравословно, ускоряващо пулса преживяване се основава върху обединеност, приобщаване и взаимно уважение. Уникалният формат на Two Tribes създава равни условия за участниците и ги запознава с традиционни спортове, до които едва ли биха имали шанс да се докоснат.

Ако за следващия си корпоративен ден търсите тиймбилдинг занимание на открито със здравословна доза състезателен дух, вероятно Two Tribes е точният избор!

Разберете повече за Two Tribes