23 юни 2015

Catalyst Global с радост разширява своята глобална мрежа и достига удивителната земя на Мексико заедно с компанията Grupo Quilova, която получи ексклузивен лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst.

Catalyst Мексико е част от Grupo Quilova с управители Gabriel Quijano, Cecilia Lopez и Sonia Peña и офис в Монтерей, индустриалният бизнес хъб на Мексико. Градът е идеалната локация, от която да се организират тиймбилдинг събития в цялата страна – както в процъфтяващи конгресни центрове като Мексико Сити, Гуадалахара, Пуебла и Канкун, така и в тепърва развиващи се дестинации като Закатекас, Керетаро и Сан Луис Потоси.

Екипът на Catalyst Мексико се е посветил на идеята да осъществява забавни и мотивиращи тиймбилдинг събития според уникалните потребности на своите клиенти.

С над 15 години в сферата на продажбите, маркетинга и бързооборотните стоки, както и в развитието и управлението на търговски екипи в три района на света (Америка, Европа и Близкия изток), главният изпълнителен директор на Catalyst Мексико Gabriel Quijano има огромен практичен опит и знания за екипната динамика и ангажираността на персонала. Той ръководи изключително опитен и всеотдаен екип.

Gabriel вярва, че партньорството с Catalyst Global идва в благоприятен момент, тъй като корпоративните събития и деловият туризъм в Мексико се разрастват все повече. С разнообразието от доказани, иновативни програми на Catalyst Global, Catalyst Мексико може да отговори на търсенето на обучения и тиймбилдинг услуги на този сложен пазар. 

Уебсайт на Catalyst Мексико: www.catalystmexico.com

Ако имате специфични въпроси, свързани с тиймбилдинг в Мексико, пишете на info@catalystmexico.com