12 април 2018

Основаната в Братислава компания Extraordinary стана ексклузивен лицензиант на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global в Словакия.

Extraordinary Словакия е утвърдена агенция за събития, създадена през 2009 г. Нейният екип предлага решения с фокус върху хората (H2H – Human to Human). Вярва, че инвестицията в служителите е от решаващо значение за изграждането и развитието на една компания. Ключови за това са смислените споделени преживявания, каквито са тиймбилдинг активностите, насочени към определен начин на работа и резултати.

Ние използваме много по-задълбочен консултативен подход към своите клиенти и ги насърчаваме да си поставят реални цели. Разнообразните, доказали се програми на Catalyst Global ще ни помогнат да създадем подходящи тиймбилдинг преживявания и да допринесем за постигането на тези цели.“ - сподели Lubo Tomko, Главен изпълнителен директор на Extraordinary, Словакия. „Присъединихме се към Catalyst, защото вярваме в съдържателните екипни събития, споделеното знание и силата на взаимността. Мрежата на Catalyst се слави с готовността за сътрудничество и споделяне на опит и сме горди да бъдем активна част от нея. Заедно можем повече.“

На скорошно обучително посещение в Словакия, ръководителят на отдел Бизнес развитие Mark Davenport сподели:

Убеден съм, че с професионалния и интелигентен подход на Extraordinary тиймбилдинг програмите на Catalyst Global ще бъдат реализирани в Словакия на същото високо ниво, с което сме познати по целия свят. Развълнувани сме и от възможността за свежи идеи и принос, който такава професионална, уважавана компания ще има към общността на Catalyst – мрежа, която вече включва 44 партньори!“

Компаниите в Словакия могат изцяло да поверят своите тиймбилдинг и корпоративни събития на екипа на Extraordinary. Свържете се с него днес.