20 юни 2017

Catalyst Global са горди от възможността да представят своите световноизвестни продукти за тиймбилдинг на отбори във Виетнам.

Тази седмица новият екип на Catalyst Vietnam участва в обширна и всеобхватна програма за обучение. Те започнаха да се опознават един друг благодарение на техните преподаватели от Catalyst Global и с помощта на няколко айсбрейкъри и енерджайзери - Boom Time и Knowing Me Knowing You. След това те участваха в няколко от най-добрите програми за изграждане на екип на Catalyst Global, като Beat the Box, Flat Out Pyramid и Chain Reaction Table Top, фокусирайки се върху аспектите на продажбите и доставките, за да гарантират, че поддържат високите стандартите на Catalyst Global.

Catalyst Vietnam ще бъде ръководен от Трунг Ван Хонг. Трунг има богат опит в обучението и тиймбилдинга, както и в туристическата индустрия.

"Във Виетнам се наблюдава нарастващо търсене на геймифицирани програми, насочени към обучение и изграждане на екип", споделя Трунг. "Зная, че продукти като Go Team ще бъдат популярни както за входящия туризъм, така и за местните събития на MICE".

Go Team е най-популярната апликация на Catalyst Global, основана на търсене на съкровище. Трунг смята, че програмата е отлична за изграждане на отбори и е чудесен начин за посетителите да изследват популярните дестинации в Хошимин Сити, Хой Ан, Ханой.

Най-голяма подкрепата на Трунг е Куч, ентусиазиран и жизнерадостен човек, който твърдо вярва в силата на тиймбилдинга като метод за подобряване на трудовия живот на хората и успешен начин за увеличаване задържането на персонала и финансовото здраве на един бизнес.

"Много съм горд, че успях да пренеса тиймбилдинг продуктите на Catalyst във Виетнам", каза Куч. "Нашият отбор наистина оцени програмата. Беше много забавно и научихме много. Продуктите са с високо качество и са предназначени да осигурят отлични резултати за екипите и бизнеса. "

"Нашето изследване показва, че традиционните тиймбилдинг програми във Виетнам са свързани с активни игри на открито. Те са насочени към това хората да се забавляват, а не толкова към по-широки резултати, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план", каза Гай Бейкър, изпълнителен директор на Catalyst Global. "Много компании във Виетнам осъзнават предимствата на ангажираността на служителите за своя бизнес" и са в процес на търсене на продукти за тиймбилдинг, които са същевременно забавни, но и имат трайна стойност. "

Екипът на Catalyst Vietnam ще бъде домакин на безплатна демонстрация на продуктите за тиймбилдинг от Catalyst за агенции и фирми в град Хо Ши Мин следващия месец . За да резервирате мястото си на това вълнуващо събитие, моля, изпратете имейл до екипа на Catalyst Vietnam