28 юни 2017

Тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global вече се предлагат и в Гърция, като притежател на изключителния лиценз е уважаваният екип на VISIBLE – Visionary Business Learning.

Със своята ефикасна методология, основана на ученето чрез опит, VISIBLE Гърция предлага иновативни обучения и тиймбилдинг програми, напълно създадени и адаптирани според специфичните нужди на всяка компания за максимално положителни резултати. Екипът на VISIBLE се стреми да бъде неделима част от развитието на своите клиенти и непрекъснато да подобрява техните човешки ресурси и работна среда. Благодарение на това е достоен партньор в тиймбилдинг мрежата на Catalyst Global.

Въпреки икономическата и политическа нестабилност в страната, Гърция неизменно присъстваше в плановете ни за бъдещо партньорство. През последните две години проучваме нейния пазар за тиймбилдинг услуги и наблюдаваме напредък, който ни насърчи за разговори с потенциални партньори. VISIBLE се отличи със своята отдаденост на обученията и тиймбилдинг активностите, с холистичния подход и задълбоченото познаване на гръцкия пазар.“ - коментира Mark Davenport, ръководител на отдел Бизнес развитие в Catalyst Global.

VISIBLE усилено работи за това да отговоря на уникалните потребности на всеки клиент, да му помага да открие точното решение за своите проблеми и да постига възможно най-добри резултати. Екипът на компанията е изключително щастлив да прибави към портфолиото си световно признатите тиймбилдинг продукти на Catalyst.

Компанията VISIBLE бе създаденa, за да предлага иновативни обучения, напълно съобразени със специфичните нужди на всяка фирма и организация. Ние силно вярваме в ползите от тиймбилдинг заниманията не само по отношение на фирменото развитие, но и за сближаването на хората, забавлението и изграждането на силни връзки между колегите. С всяка година усъвършенстваме своите услуги и затова решихме да издигнем VISIBLE на следващото ниво, като си партнираме с най-популярната в сектора компания Catalyst Global. Съчетавайки своите експертни познания с тези на Catalyst Global, ще можем да осигурим на клиентите си иновативни и творчески решения на базата на ученето чрез опит и да създадем за тях най-незабравимото и уникално тиймбилдинг преживяване.“ - сподели Eleana Katsimi от VISIBLE.

Миналата седмица екипът на VISIBLE взе участие в обучение на Catalyst Global в Атина.

Имахме удоволствието да бъдем въведени в света на Catalyst Global от Марк и Роб, които ни впечатлиха не само със своя ентусиазъм и познания, но и с приятелски подход и професионализъм.“ - коментира Eleana.

Ето какво сподели за обучението Rob Yeung, Ръководител програми в Catalyst Global:

Мина изключително успешно. Екипът на VISIBLE се състои от интелигентни и пълни с желание за работа хора, които бързо схванаха същността на избрани тиймбилдинг продукти на Catalyst. Те се запознаха с някои от нашите главни програми, като Need 4 Speed, Go Team, Essence of Excellence и Flat Out Pyramid Puzzle. Убеден съм, че Catalyst Гърция ще предоставя така необходимите първокласни тиймбилдинг услуги с трайни резултати както на местни, така и на мултинационални компании в страната. От сърце им желая успех!“