BeChallenged, създадохме Catalyst Teambuilding Австралия." /> Стартирахме Catalyst Teambuilding Австралия - Catalyst България

21 август 2012

През ноември 2011, чрез ексклузивно партньорство с BeChallenged, създадохме Catalyst Teambuilding Австралия.

Енергичният екип на BeChallenged се развива все по-успешно. Неотдавна той реализира програмата Flat Out Formula 1 за група от 650 мениджъри и Big Picture за 450 делегати на Telstra.

„Искаме да бъдем като вас.“ Вече повече от 20 години чуваме тази фраза от своите клиенти, за които организираме тиймбилдинг събития и демонстрираме на практика какво е екипна работа. Рядко сме имали невероятното удоволствие да работим съвместно с друга компания със същата енергия, ненадминато внимание към детайла и любов към професията.

Преди останалите наши страхотни партньори да скочат с вик „Ами ние!“, нека само да уточним, че този екип се намира в Австралия и това ни е дало възможност за повече практическо сътрудничество, като Ryan и Guy имат личен опит от работата с него по няколко тиймбилдинг събития.

„Сякаш виждам нас самите преди години“, неведнъж е казвал Guy, наблюдавайки тази млада компания и екипа ѝ в действие. В този си вид BeChallenged, начело с Oliver (Ogs) и Kingsley (Kingo) работи само от година. Със своя ентусиазъм, опит в спортните екипни предизвикателства и професионализъм в управлението на събития, не е чудно, че успехът ѝ е толкова заразителен и тя е пример за своите клиенти.

Всичко това се гради върху здрава основа, експертност в ученето чрез опит и познаване на събитийната индустрия в Австралия. Всички от старата школа, внимавайте, тези момчета са страхотни и стават все по-добри!