02 май 2012

За да реализира своите тиймбилдинг програми в Индия, Catalyst създаде вълнуващо ново партньорство с d'frens в Бангалор.

Както подсказва името, d'frens (the friends – приятелите) наистина са група стари приятели, които се запознават през 90-те, когато са учили в Бангалор. По време на своето 20-годишно приятелство, те работят заедно по целия свят и у тях узрява идеята да създадат своя собствена компания.

Магистратурите по бизнес администрация им помагат да изработят силен бизнес план и през 2005 г. се ражда d'frens. (Забележете, че името може още да се прознася като "difference" – разлика, отличителен белег!) Целта на компанията е да създава уникални практични решения, свързани с ангажираността на персонала, които се основават на ученето чрез преживяване.

Днес d'frens е призната в цялата страна със своята креативност, индивидуални решения и тиймбилдинг програми, насочени към специфичните нужди на всяка организация. Екипът ѝ е интелигентен и изобретателен. Беше само въпрос на време, преди най-креативната тиймбилдинг компания в Индия да обедини силите си с Catalyst Global. За много кратък период фирмата успешно осъществи редица активности от каталога на Catalyst и ние, от своя страна, сме нетърпеливи да разпространим някои от техните програми чрез глобалната си мрежа.

Фирмата е със седалище в Бангалор и има лесен достъп до конферентната индустрия в Гоа. В същото време екипът прекарва доста време в Делхи и Мумбай и, разбира се, има ресурса да провежда тиймбилдинг събития в цяла Индия.

Catalyst Global с вълнение се присъединява към най-бързо развиващия се пазар на планетата и очаква невероятни бъдещи успехи заедно с d'frens.

Посетете уебсайта на Catalyst Teambuilding Индия