19 януари 2012

Обединихме силите си с компанията Acewood, работеща за развитието на „меки умения“, която вече притежава официален лиценз за тиймбилдинг програмите на Catalyst в Бейджинг, Чънду и Чунцин.

Изключително щастливи сме да посрещнем Acewood в общността на Catalyst Teambuilding. Китай е много важен за нашето неспиращо, глобално разрастване и представителствата в Бейджинг, Чънду и Чунцин, заедно с партньорството ни с Team Building Азия в Шанхай, извеждат Catalyst до водеща позиция на китайския тиймбилдинг пазар. Вече сме създали мрежа от азиатски тиймбилдинг партньори с добри ресурси и с новата си база в Бейджинг ще осигурим на своите клиенти редовно обслужване на достъпни цени и с по-малко вредни емисии.

Директорът Linda Lee коментира ролята на Catalyst за Acewood:

„Ние в Acewood сме се посветили на усъвършенстване на комуникацията – ефективно поведение пред медиите, презентационни умения, вземане на правилни решения в движение, импровизирани речи, умения за слушане, междукултурно общуване и други „меки умения“. Програмите на Catalyst идеално допълват нашето портфолио и ни дават възможност бързо да предлагаме широк диапазон от динамични тиймбилдинг занимания.

 

Catalyst ни привлече с това, че постоянно развива своята гама от нови продукти и осигурява обучение за тяхното провеждане, което ни позволява за кратко време да се запознаем с активностите и да започнем да ги реализираме. Китайският тиймбилдинг пазар тепърва се развива и партньорството с Catalyst ще ни даде значително предимство пред конкуренцията.“