06 юни 2014

Продължаваме да навлизаме в Източна Европа, като обединяваме силите си с румънските „архитекти на събития“ Universum.

Universum са водещите тиймбилдинг специалисти в Румъния и са изградили изключителна репутация благодарение на това, че реализират екипни програми, напълно съобразени с визията и ценностите на своите клиенти.

Нашата работа се основава на фантастичното съчетание от прекрасни хора и брилянтни идеи. Проектите ни обединяват експерти от различни области, като вдъхновяващи треньори, креативни комуникатори, великолепни фасилитатори, визуални артисти, дизайнери, музиканти, дигитални пионери и дори фокусници. Сега, с тиймбилдинг продуктите на Catalyst, имаме по нещо за всеки. 
Ние в Universum сме новатори и заемаме водещо място на румънския пазар. Развивайки бранша обаче, проправихме път и за други тиймбилдинг компании. Именно затова виждаме партньорството си с Catalyst Teambuilding като стратегическо предимство – те ни предлагат изпитани, новаторски тиймбилдинг решения, с които винаги ще бъдем с крачка пред конкурентите. На един развиващ се пазар скоростта е от ключово значение и Catalyst ни осигури „ енергийния тласък“, от който се нуждаехме.
След като станахме партньор на Catalyst, екипът им дойде да ни обучи и в центъра на Букурещ заедно участвахме в Go Team, тяхното ново приложение за търсене на съкровища. Останахме толкова впечатлени от тази технологична програма, че я осъществихме на събитие на Microsoft още на следващия ден! 
Cristian Hossu, директор на Universum

Освен в Румъния, Universum организира тиймбилдинг мероприятия в Молдова и Сърбия.

Не се колебайте да се свържете с Universum за вдъхновяващи идеи и тонизиращи игри за Вашата следваща конференция, среща или тиймбилдинг: contact@universum.ro

Ние с гордост си партнираме с Universum, за да създадем Catalyst Teambuilding Румъния. За да научите повече, вижте www.catalystteambuilding.ro