07 февруари 2017

Catalyst Global обяви Agence Synergy за свой ексклузивен лицензиант при продажбата и реализацията на тиймбилдинг продукти в Тунис.

Основана през 2010 г., Synergy е водеща компания за управление на събития, която предлага специално разработени програми за мотивиращи инициативи, срещи и мероприятия на корпоративни клиенти в Тунис и извън страната. През годините става популярна със своя професионализъм в постигането на целеви резултати в редица области, като планиране на събития, организация на конгреси, стимулиращи пътувания, поощрителни програми, представяне на продукти и управление на срещи. Досега услугите ѝ са насочени към това да помогнат на фирмите да осъзнаят, че по-добрата работа и бизнес успехът им се коренят в ангажираността и вдъхновението на техните служители, партньори и клиенти. С тази своя убеденост, Synergy по естествен път започва да се стреми към утвърждаване като лидер в тунизийската тиймбилдинг индустрия.

 

След повече от седем години работа, ние в Synergy имаме амбицията да се превърнем в главен играч на тиймбилдинг пазара в региона. Присъединяването към дългогодишната, надеждна мрежа на Catalyst Global ще ни даде съществена възможност да развием бизнеса си и да отговорим на нуждите на бързо разрастващия се северноафрикански пазар. Ето защо днес сме горди да станем част от Catalyst Global, с които споделяме основни бизнес ценности, и очакваме с нетърпение да празнуваме бъдещи съвместни постижения.“

Ghazi Cheikhrouhou, основател на Agence Synergy

 

Ексклузивното членство осигурява на Synergy достъп до богатото портфолио от утвърдени тиймбилдинг програми и разнообразни обучения на Catalyst, до материали и експертни знания в областта на продажбите и маркетинга, както и невероятната възможност за сътрудничество с компании за тиймбилдинг, обучение и организация на корпоративни събития от целия свят.

Ние в Catalyst Global сме изключително развълнувани да приемем още една престижна компания за управление на събития за член на нашата глобална мрежа. Партньорството със Synergy затвърждава една засилваща се тенденция фирмите в бранша да оценяват стойността на тиймбилдинг заниманията за своите утвърдени клиенти и огромните ползи от мрежата на Catalyst.”

Mark Davenport, Ръководител отдел Бизнес развитие, Catalyst Global

 

Мотото на Synergy е „да създава и реализира оригинални събития, които надминават очакванията на клиентите“. Хилядите хора, които всяка година участват в тиймбилдинг програмите на Catalyst, знаят, че обичаме да надхвърляме очакванията, затова сме убедени, че сме постигнали синергия с Agence Synergy.