19 август 2015

Catalyst Global с вълнение съобщава за ново партньорство с Challenge Group, които взеха ексклузивен лиценз за продажба и дистрибуция на тиймбилдинг продуктите на Catalyst в Израел.

Challenge Group е компания за тиймбилдинг и обучения. С централен офис в Тел Авив, те провеждат забавни и мотивиращи тиймбилдинг събития на цялата територия на Израел.

Challenge Group се гордеят със създаването на върховни преживявания и използват възможността да поканят хората да пощуреят и да се забавляват! Екипът им от всеотдайни професионалисти чрез любовта си към ските, сърфа, ездата, рафтинга и куп други приключения, са експерти в създаване на забавни и необичайни дейности на открито. По нов и креативен начин те създават приключенски дни изпълнени със смях и забавления!

Фирмата е създадена преди 10 години от братята Асаф и Лирон Якоби, първоначално за обучения на открито за малки групи. С опит в бизнес консултации и Израелската армия, те бързо се ориентират към приспособяване на тиймбилдинг събития за големи корпоративни срещи.  Към днешна дата те са провели огромни събития за хиляди хора, включително през миналата година те организираха първия фестивал състезание с препятствия в Израел. Повече от 5000 души тичаха през гората с много кал и луди препятствия!

Един от основателите, Асаф, вижда в партньорството с Catalyst Global възможност да представи в Израел най-модерните и доказани тиймбилдинг програми в света.

Ние сме изключително горди да се присъединим към непрекъснато растящата  Catalyst Team Building Мрежа и с нетърпение очакваме да си сътрудничим и споделяме опит със съмишленици от тази индустрия по цял свят. Ние твърдо вярваме, че продуктите на Catalyst ще повдигнат на ново ниво тиймбилдинга в Израел и се ангажираме да поддържаме техните високи стандарти при планиране и провеждане на събитията, така че да отговарят на нуждите на клиентите и да носят трайни резултати. Точно както екипът на Catalyst Global, ние обичаме предизвикателствата, работата в екип и смеха и забавленията!“

Асаф Якоби, Управител, Challenge Group

Партньорството с Challenge Group е стратегически ход, който ще осигури предлагането на тиймбилдинг продуктите на Catalyst в Израел на високо ниво и със спазване на високите ни стандарти. Щастливи сме от енергията, таланта и знанията, които Асаф, Лирон и техния екип допринасят в Catalyst Team Building Network.”

Марк Дейвънпорт, Catalyst Global

Challenge Group ще започне предлагане на Израелските клиенти с  някои от най-успешните и наложени продукти за тиймбилдинг, като Flat Out Formula 1Big PictureNeed 4 SpeedBridging the Divide и Two Tribes.

За повече информация за Challenge Group посетете www.clg.co.il