collaborative team building event

05 януари 2012

След невероятния успех на Orchestrate, създадохме още една тиймбилдинг програма, свързана с класическата музика и идеална за натоварен конферентен график: Crescendo!

Crescendo може да превърне Вашия екип в истински струнен оркестър за по-малко от час. Да, възможно е!

Под ръководството на двама професионални учители, участниците получават цигулки и виоли и се учат да свирят уникална композиция, създадена специално за това тиймбилдинг занимание. Дори и да не са запознати с инструментите, само след час всички заедно (с помощта на съпровод) ще създават красива музика. Гарантираме за това!

Как се роди тази идея?

Ето какво сподели директорът на Catalyst Global Mark Davenport:

През 2006 г. създадохме своята първа иновативна тиймбилдинг програма с класическа музика Orchestrate. Оттогава много утвърдени компании участваха в това предизвикателство. То пожъна огромен успех по целия свят и стана любимо на клиентите ни.
С годините осъзнахме, че много фирми искат да участват в активност с класическа музика, но времето и бюджетът не им позволяват да включат Orchestrate в програмата си. Ето защо създадохме Crescendo. Crescendo е алтернатива на достъпна цена и може лесно да се вмести в натоварен конферентен график. Провежда се само в една стая, затова не са нужни допълнителни помещения.

Catalyst вече предлага две забележителни тиймбилдинг събития с класическа музика, качествени инструменти и гарантирани резултати. Кликнете долу, за да разберете повече за тези възхитителни и уникални тиймбилдинг програми:

Crescendo Orchestrate!