09 юли 2016

На 7 и 8 юли 2016 г. членове на тиймбилдинг мрежата на Catalyst в Европа се събраха в Брайтън за тазгодишната конференция Евро зона. Събитието, организирано на всеки две години, привлече 40 от най-добрите световни тиймбилдинг специалисти от цяла Европа и Обединеното кралство, включително от Ирландия, Латвия, Литва, Франция, Германия, Румъния, Финландия, Чехия, Израел, Дания, Португалия, Австрия, Малта, Великобритания и Словения.

Главният изпълнителен директор на Catalyst Global Guy Baker даде начало на Евро зона 2016 с удивителни данни за отличните постижения на участниците през последните 12 месеца. След това с помощта на таблетното приложение Go Team - Go Engage бяха избрани дискусионни теми, като продажби, лидерство чрез мотивация на служителите, как се става инфлуенсър, работа с редовни клиенти, обучение и развитие, маркетинг и продуктови иновации. 

Основна тема на конференцията беше корпоративната социална отговорност и силата на благотворителността. Осем месеца след присъединяването си към глобалната благотворителна инициатива B1G1 в края на 2015 г., мрежата на Catalyst Global вече е допринесла с 225 549 единици! Johnny Machiels от белгийската фирма Event Masters сподели за невероятното влияние на B1G1 върху екипа и клиентите на компанията. Делегатите обсъждаха начини, по които биха могли още повече да внедрят благотворителността в своята работа, и участваха в активна, обновена версия на играта Go Team – Go Give. Отборите се впуснаха в Брайтън Лейнс, за да посрещнат серия от предизвикателства, като успешно изпълнените задачи подкрепиха каузи на B1G1! Всички печелят!

В края на първия ден, отмаряйки на чаша бира или вино, делегатите взеха участие в енергичното занимание с таблети Push It!, водено от харизматичния домакин Ramses Van Ryssen. В тази динамична и невероятно увлекателна игра отборите се състезаваха помежду си, като се справяха с поредица главоблъсканици и физически екипни предизвикателства.

Споделянето и сътрудничеството продължиха по време на вечерята и питиетата в The Tempest на плажа в Брайтън, където всички отпразнуваха рождения ден на своя колега от Ирландия Oran Masterton!

Вторият ден започна със сесия, наречена „Значимостта на детайлите“ и далновидни презентации на 10 ключови продукта. Всеки от тях беше представен от определен партньор, чието внимание към детайла в продажбите и реализацията е направил продукта популярен на местния пазар. След това гост-лекторът Andy Fieldhouse от Biz Group, Обединени арабски емирства сподели с останалите своите експертни наблюдения върху стратегиите за задържане на клиенти.

След обяда, европейските партньори на Catalyst участваха в демонстративна игра с програмата „Peak Performance”, която е мощен инструмент за учене чрез преживяване и се основава на лидерството и популярната тема за изкачване на връх Еверест.

Общуването и създаването на контакти не приключи дълго след края на официалната конферентна програма и продължава онлайн с въодушевление и ентусиазъм на нашия общ форум. Заключението на участниците е, че са преживели фантастични моменти на споделяне и планират да се срещат по-често! Лидерският екип на Catalyst Global с вълнение очаква да продължи тенденцията за учене, сътрудничество и споделяне при срещата с екипите от Азия и Австралазия на Зона Азия 2016 в Кота Кинабалу през октомври.

Преживяването беше толкова вдъхновяващо и наистина невероятно. То ми даде мотивация и много нови идеи за продуктово развитие, продажби и отговори на въпросите ми за определени продукти. Истински се гордея да бъда ваш партньор, тъй като всеки един от вас се справя великолепно в своята страна. За мен беше огромно удоволствие да чуя историите за вашите компании, продажби и преживявания.

Dace Stipniece, Регионален мениджър за Латвия

Благодаря на всички вас за топлото посрещане и откритостта, с която ми помогнахте да навляза в света на Catalyst. ;) В Брайтън прекарах страхотно и чудесно се забавлявах, научих много за продуктите, най-добрите практики и някои инициативи, за които дори не знаех. Благодаря ви още веднъж! Вие сте истински професионалисти, изключителна общност и съм толкова горд да бъда част от този екип!

  

Monica Dymacz-Kaczmar, Главен изпълнителен директор на Exprofesso, Полша

Както винаги, за тези два дни научих наистина много и отново се уверих колко мощна е нашата удивителна мрежа. Сега имам множество нови контакти и, надявам се, бъдещи възможности. През цялото време залата беше изпълнена с толкова енергия и беше прекрасно да усетя страстта, с която всеки се отнася към своята компания и екип!

Oran Masterton, Създател на Opportunities, Xtreme.ie

Научихме много и останахме впечатлени от останалите членове на общността. Всичко, от организацията до отделните речи, беше на най-високо ниво. Аз самият приех събитието много лично. Колегите от другите европейски държави бяха изключителни, както и самите ръководители на Catalyst Global. Всички вие вършите невероятна работа – продължавайте все така! Надяваме се скоро да се съберем отново, може би на някоя екзотична дестинация..!

Nikola Havlova, Мениджър на събития, Maxin Prague