19 декември 2014

Catalyst Global с гордост обявява, че компанията Event Masters от Белгия се присъединява към тиймбилдинг веригата Catalyst Global.

Тиймбилдинг отделът на Event Masters има повече от 20-годишен опит в организирането на творчески и иновативни събития. Въпреки че вече има 50 различни концепции, между които клиентите могат да направят своя избор,  Event Masters се радва да бъде изключителният доставчик на продуктите на Catalyst Global в Белгия, особено на бизнес игрите и музикалните събития.

Очаквайте пускането на невероятната интерактивна игра по време на вечеря на Event Masters, Battle of the Tables, във веригата на Catalyst Global през първото тримесечие на 2015 г. Това е една много адаптивна и изцяло персонализирана игра с невероятен сценарий, благодарение на която групите хора се превръщат в екипи – и това се случва по време на вечеря! Очаквайте скоро във веригата на Catalyst Global.

Управителят на Event Masters Bert Knuts и Управляващият партньор Johnny Machiels наскоро посетиха Лион, за да се видят как друг партньор на Catalyst Global - Eagles Team Building Франция, провежда играта Orchestrate в пълна сила с 600 участника.

Event Masters не е обикновена тиймбилдинг компания. Работата й в областта на КСО е похвална. Event Masters е структурен партньор на фондацията Cunina и подпомага обучението на 40 приемни деца на Cunina за медицински асистенти в общността, в Непал, Хималаи. През м. ноември Джони отдели време от доброволческата си работа в Непал, за да се срещне с азиатски партньори от тиймбилдинг веригата на Catalyst Global по време на конференцията за Зона Азия през 2014 г.

С присъединяването на Event Masters, броят на компаниите в тиймбилдинг веригата на Catalyst Global става 40!

Открийте повече за Event Masters на www.eventmasters.