09 юни 2016

Catalyst Global продължава да навлиза в Европа. Скоро след началото на нашето партньорство в Чешката република идва стратегическата връзка с полските тиймбилдинг професионалисти ExProfesso.

Основана през 2003 г., компанията ExProfesso е известна със своя изключително богат опит и креативност в създаването на симулационни и ролеви игри. Общността на Catalyst се основава на принципите на сътрудничество и споделени знания. Изключително развълнувани сме от приноса, който ExProfesso ще има към мрежата със своя проницателен игрови подход.

Защо Catalyst?

Трябва винаги да бъдем иновативни, да изненадваме клиентите си с „нещо ново“, с „нещо свежо“. Постоянно търсим оригинални идеи и винаги сме ненаситни в работата си – точно като нашите клиенти. ;) Ето защо силно вярваме в тиймбилдинг мрежата на Catalyst Global и сме много щастливи да си сътрудничим с всички вас!“
Monika Dymacz (Управител на ExProfesso)

Бъдещето на тиймбилдинга в Полша?

След като прекарах ценно време с полския екип, съм убеден, че той, подобно на други партньори от мрежата на Catalyst Global, черпи вдъхновение от културата, науката, спорта и човешките усилия. При създаването на тиймбилдинг активности сякаш е предприел „милениал“ подход. Наистина се радваме, че продуктивни игри като Fresh Biz, Beat Box и Big Picture вече се предлагат и в Полша.“
Mark Davenport, Директор на Catalyst Global

Ако търсите доверен партньор в Полша, който да засили ефективността на Вашия екип, не се колебайте да се свържете с ExProfesso.