01 ноември 2017

Искате да бъдете нашият нов страхотен тиймбилдинг фасилитатор? Да ръководите различни групи и да карате хората да се усмихват Ви се отдава естествено? Станете част от чудесния екип на Catalyst България!

Търсим фасилитатор на свободна практика, който да се присъедини към нашия дружелюбен и креативен екип! Фасилитаторите на Catalyst България са нашите супергерои, умеещи да подкрепят хората около себе си и да насърчават взаимоотношенията помежду им. Те вярват, че силни екипи се създават не само чрез приятното усещане по време на тиймбилдинг игрите, а със запазване на това чувство и след събитието! Ако имате опит в тиймбилдинга, фасилитирането или в тренинг програмите за професионално развитие и желаете да се присъедините към нашия екип като сътрудник на свободна практика, пишете ни на galina@catalystteambuilding.bg . Моля изпратете своята автобиография до края на ноември.

Вашите задължения:
Ще напътствате големи или малки групи от хора по време на тиймбилдинг събития
Ще помагате на участниците да преминат през даден процес заедно
Ще направлявате начина, по който хората стигат до консенсус, за да постигнат общите си цели
Ще ръководите дискусии по актуални теми: разрешаване на проблеми, обратна връзка, общуване, групова динамика и т.н.

Ще се радваме да се свържете с нас, ако:
Не се притеснявате да говорите пред много хора
Вие сте позитивна личност, която с удоволствие ръководи и насочва останалите
Отлично владеете английски и български език писмено и говоримо
Учите в университет или вече имате по-висока образователна степен
Имате силна мотивация и инициатива да вършите собствените си задължения и същевременно да си сътрудничите с екипа
Гъвкави сте и можете да пътувате в предварително договорена географска област

Предимство е опитът в областта на тиймбилдинга, фасилитирането или всеки вид коучинг/тренинг

 

Защо да работите с Catalyst Teambuilding България?

Вече над 13 години Catalyst Teambuilding България организира забавни и вълнуващи тиймбилдинг събития в цялата страна, Ние притежаваме изключителния лиценз за тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global. Ще станете част от един професионален и отдаден екип опитни експерти в планирането, подготовката, консултирането и реализацията на нашите активности. Ще имате възможност да работите с клиенти от мултинационални и местни компании, като Каменица, Lufthansa Technik, VMWare и др. Ако предпочитате работата извън офиса, ще получите шанса да посетите редица красиви места, тъй като повечето ни събития се организират в различни части на страната. И не на последно място, ще се радвате на приятелската и креативна атмосфера в нашия екип.