01 септември 2015

Catalyst Global има удоволствието да обяви своя нов партньор Kadoma, който получи лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst в Колумбия.

Kadoma е утвърдена компания за тиймбилдинг и обучение в сърцето на Колумбия с главен офис в Богота. Нейният експертен екип реализира програми в цялата страна, включително в ключови центрове като Богота, Картахена и Меделин, за увеличаващите се мултинационални корпорации с дейност в Колумбия, за входящия делови пазар, както и за местни фирми и организации.

Главният изпълнителен директор на Catalyst Global Guy Baker посети Колумбия, за да проведе обучение на персонала съвместно с експерт фасилитатора Elves Costa от бразилската компания Conquistar.

Партньорството с Kadoma ще гарантира, че тиймбилдинг продуктите на Catalyst се продават и провеждат в Колумбия според нашите високи стандарти. Очаровани сме от приветливия и професионален екип на Kadoma, чиято цел е да организира тиймбилдинг преживявания с трайни резултати. Връзката на компанията с местни организации за насърчаване на младежта също е впечатляваща и отговаря на политиката на Catalyst Global в подкрепа на благотворителността.

Guy Baker, Главен изпълнителен директор на Catalyst Global

Daniel Trujillo приема партньорството с Catalyst за вълнуваща възможност да се разшири дейността на компанията със събития на закрито и интерактивни бизнес игри. Той изрази своето вълнение от познанията, които могат да се черпят от сътрудничеството с партньорите на Catalyst Global по целия свят.

За нас е голяма чест и гордост да бъдем сред тези титани в бизнеса и да станем член на Catalyst Global – най-голямата и професионална мрежа от тиймбилдинг компании в света. Благодарение на това партньорство Kadoma Outdoors/Catalyst Колумбия може да предлага най-добрите, популярни и разнообразни новаторски тиймбилдинг програми на колумбийския пазар.“

Daniel Trujillo, съосновател и изпълнителен директор на Kadoma Outdoors

Множество програми на Catalyst, включително популярните Flat Out Formula One, Need 4 Speed, The Big Picture и Go Team, вече са част от изключителния каталог на Kadoma с иновативни, увлекателни и забавни тиймбилдинг игри.

За да получите повече информация или първи да се възползвате от новите за Колумбия тиймбилдинг програми на Catalyst, посетете сайта на Kadoma или се свържете с техните опитни координатори на събития на телефон +57 317 3742026.

Уебсайт: www.kadoma.co