21 март 2016

Catalyst Global с гордост представя своя първи нов партньор за 2016 г. Maxin PRAGUE получи лиценз за златно членство и стана ексклузивен разпространител на тиймбилдинг продуктите на Catalyst в Чешката република.

Основана през 1999 г. от Главния изпълнителен директор Jarmila Skorikova, Maxin PRAGUE е водещата компания за събития и управление на дестинации в Чехия, фокусирана върху професионалната организация на срещи, стимулиращи мероприятия, конференции, събития и представяне на продукти. А сега, с портфолиото от тиймбилдинг продукти на Catalyst и подкрепата на останалите членове от мрежата, фирмата предлага на своите клиенти услуги от ново измерение.

Щом разбрахме за съществуването на мрежата на Catalyst и се запознахме с нейната дейност, всички от висшето ръководство на Maxin PRAGUE веднага се съгласихме, че искаме да се присъединим към нея. Свикнали сме да работим със силата, аутсорсинга и либералността на изключителни световни общности и чувстваме, че скоро Catalyst ще бъде нашият нов мощен съюзник.“

Jarmila Skorikova, Главен изпълнителен директор и основател на Maxin PRAGUE

 

Към нашата мрежа се присъединяват все повече силни компании и Maxin PRAGUE демонстрира нарастващата тенденция за оценяване предимствата на Catalyst от страна на фирмите за управление на дестинации. Нашите цялостни тиймбилдинг решения веднага обогатяват тяхното портфолио с множество креативни концепции. Подкрепата и обучението, получавани от Catalyst, им дава вътрешна увереност и възможност да разполагат със свои собствени тиймбилдинг специалисти. С помощта на Catalyst, компаниите си отдъхват от необходимостта да преоткриват вече изчерпаните, стари идеи и съществено увеличават приходите си с продажбите на тиймбилдинг програми.“

Mark Davenport, Ръководител на отдел Бизнес развитие в Catalyst Global

 

Прага и приключенските състезания вървят ръка за ръка. Градът е идеално място за търсене на съкровища. Maxin PRAGUE има изключително богат опит в организацията на културни разходки и градски обиколки с помощта на таблетни приложения. Компанията е идеалният партньор за разпространението на нашата програма за лов на съкровища Go Team в Чешката република.

Екипът на Maxin PRAGUE вярва, че „ДЕТАЙЛИТЕ СЪЗДАВАТ СЪВЪРШЕНСТВОТО“ и с гордост се ръководи от това мото ден след ден. Ние от Catalyst Global подкрепяме тези ценности и не се съмняваме, че сме открили точният партньор в лицето на Maxin PRAGUE.

Заедно ни очакват блестящи успехи!