12 септември 2012

Неотдавна нашите партньори в Бейджинг Acewood създадоха тренировъчна програма за 40 китайски претендентки за Мис Свят. Catalyst Global имаше завидната задача да осигури интегрирано тиймбилдинг занимание.

По време на китайския конкурс за красота, ние провеждахме финалните тестове на новата програма за създаване на аромати „Essence of Excellence“. Възможността да предоставим тиймбилдинг активност за евентуалните бъдещи носителки на титлата Мис Свят беше идеалното начало за този вълнуващ нов продукт.

Директорът на Catalyst Global Mark Davenport летя до Китай, за да подпомогне събитието, което участничките приеха изключително добре. Разпределени в 6 отбора, те работиха с нашите специални средства за създаване на парфюми. След кратко въведение в парфюмерийната индустрия, Mark постави задача на всеки екип да направи свой собствен аромат за определен целеви пазар. Журито на Мис Свят оценяваше не само екипната работа, но и степента, до която отборите вникваха в предпочитанията на своите клиенти и съчетаваха върхови, средни и основни нотки, за да създадат идеалния екстракт.

Mark Davenport разказва повече за „Essence of Excellence”:

„Бях извънредно впечатлен от качеството на ароматите, които участниците създадоха. Всъщност те бяха толкова добри, че всички си взеха мостра за вкъщи. Като изключим факта, че проведохме играта на конкурса Мис Свят, трябва да знаем, че Essence of Excellence не е само за бляскави дами. С уникалното съчетание от съставки и с помощта на нашите специални инструменти, екипите могат да направят мъжки, дамски и свежи, младежки, универсални аромати.

 

Създаването на парфюм е много интересен и интерактивен процес и без колебание го препоръчвам и за изцяло мъжка аудитория. При всяко тестване на играта получихме масово одобрение от момчетата.

 

Що се отнася до бизнес посланието на тази програма, важно е да отбележим, че тя истински насърчава екипите да създадат емоционална връзка със своите клиенти. Тиймбилдинг активностите с такава насоченост не са много.“

Без значение дали търсите увлекателна, енергизираща игра за своята конференция, начин да проучите ангажираността на потребителите или уникално занимание след корпоративна вечеря, можете да се доверите на програмата „Essence of Excellence“, която вече се разпространява от всички наши регионални партньори по света. С наближаването на празниците, „Essence of Excellence“ би могла да е магическата съставка на Вашето коледно парти.

Прочетете повече за Essence of Excellence