Need 4 Speed, която под формата на трескава игра тренира бързината и ефективността. Тя се провежда на маса и активно насърчава участниците да преразгледат и подобрят представянето си." /> Ново екипно предизвикателство за подобряване на процесите - Catalyst България

17 ноември 2010

Представяме Ви своята нова програма Need 4 Speed, която под формата на трескава игра тренира бързината и ефективността. Тя се провежда на маса и активно насърчава участниците да преразгледат и подобрят представянето си.

Разполагайки с куп разбъркани части, отборите трябва да включат на максимална скорост и да сглобят поредица от коли за рекордно време. Оптимизирането на процеса е от решаващо значение за успеха, тъй като екипите са изправени пред предизвикателството да създадат ултраефективни поточни линии и да сглобяват все по-бързо и по-бързо.

Need 4 Speed е най-подходящият повод за дискусия върху подобряване на процесите в истински забавна обстановка. С потвърдени продажби в Южна Африка, Обединените арабски емирства и Азия, програмата доказва, че предлага възвръщаемост на инвестициите за клиенти, които искат тиймбилдинг с реални резултати!

Научете повече за вълнуващата игра Need 4 Speed