16 февруари 2015

Scarlett Entertainment - глобалните специалисти по забавления, са първото име, което ви идва наум за организиране на събития и забавления на мястото, където сте. Тиймбилдинг специалистите на Scarlett в Хонконг са тиймбилдинг партньорът на веригата Catalyst Global, Team Building Asia.

Кой в света на организирането на събития не е чувал за Scarlett Entertainment & Media? Като едни от най-добрите специалисти по организиране на забавни събития в световен мащаб с повече от 5000 програми на стотици места, името  Scarlett е синоним на качествено забавление от световна класа. В списъка клиенти на фирмата фигурират знакови имена на знаменитости и на известни международни компании и събития.

С вниманието, което фирмата отделя на географската специализация, Scarlett Entertainment е известна с познаването на мястото, където се организира събитието. Това е и причината, поради която фирмата промотира Team Building Asia като своя азиатски екип специалисти в тиймбилдинга.

Team Building Asia са работили с повече от 95 500 участника на повече от 1 500 събития. Фирмата се гордее с репутацията си на една от най-иновативните и креативни тиймбилдинг компании в азиатско-тихоокеанския регион, която винаги намира най-добрата тиймбилдинг програма според нуждите на клиента.

В едно скорошно интервю за Scarlett Entertainment, Стюарт Харис, съосновател и Главен изпълнителен директор на  Team Building Asia eговори за дейността на компанията, нейната мисия, специализирането според местния пазар, и представя основните тиймбилдинг програми:

Всички те – тиймбилдинг събития на Catalyst Global, които се предлагат навсякъде по света чрез нашата верига.

Вижте интервюто със Стюарт Харис interview with Scarlett Entertainment & Stuart Harris from Team Building Asia.

Тиймбилдинг събитията на Catalyst Global в Hong Kong, Macau и Shanghai се предлагат от Team Building Asia. Обадете се на Стюарт Харис и екипа му днес, за да разберете как могат да разработят тиймбилдинг програма специално за Вашето събитие.