19 декември 2012

С гордост Ви представяме още един нов член на мрежата Catalyst Global.

Вчера в Grosvenor Hotel в Лондон Dani Polajnar (Директор на Team Building Academy) и Luka Jan (Ръководител проекти) се срещнаха с управителите на Catalyst Mark Davenport и Rob Yeung, за да подпишат нашето вълнуващо ново партньорство.

Team Building Academy (TBA) е компания, насърчаваща екипната работа чрез първокласни тиймбилдинг програми. Тя подготвя, управлява, организира и осъществява тиймбилдинг мероприятия. Работата ѝ е свързана още с интерактивни събития, бизнес семинари и конференции, изследване и консултиране по проблемите на екипната ефективност.

С централен офис в Любляна, TBA вече ще предлага уникалните тиймбилдинг програми на Catalyst в Словения, Австрия, Унгария и Хърватия.

Директорът на Catalyst Mark Davenport коментира: „Само за тази година Team Building Academy е четвъртата организация, с която подписваме договор за ексклузивен лиценз. Това е от изключително значение за разрастването на нашата глобална мрежа, тъй като много утвърдени тиймбилдинг компании вече осъзнават ползата от това да включат креативните екипни програми на Catalyst в своето портфолио. Някои от нашите най-големи успехи се дължат на партньорство с професионални тиймбилдинг компании, високо ценени от своите собствени местни клиенти – в това отношение TBA несъмнено покрива всичките ни изисквания.“