29 май 2017

Team Challenge Company бе удостоена с изключителни права за продажба и разпространение на продуктите на Catalyst Global в Шотландия, както и за правата на английския пазар. Очаква се това партньорство да промени начина, по който се провеждат тиймбилдинг събития в Шотландия и Англия.

Team Challenge Company вече може да се похвали с повече от 400 корпоративни събития всяка година за много от най-успешните организации в света, включително BP, KPMG и Standard Life Investments. Като световен доставчик на Catalyst, Team Challenge Company е готова да предприеме стратегия за разширяване, насочена към нови сектори, включително фармацевтичната и технологичната индустрия.

Интерактивни геймифицирани бизнес игри

Инвестицията на Catalyst Global в цифровата геймификация ще позволи на Team Challenge Company да напредва с новаторски програми като Peak Performance, интерактивна таблет-базирана игра, която изисква от екипите да изкачват клиентите си към връх Еверест, като включва и предизвикателства на живо. Тези разработки позволяват на екипите да работят заедно, независимо къде се намират, да споделят знания и да се мотивират помежду си, за да постигнат определени цели.  

Достъп до глобалната дистрибуторска мрежа

Освен че има достъп до продуктите на Catalyst Global, Team Challenge Company може да използва мрежата на компанията за разпространение на собствените си продукти. Клиентите на компанията, които имат международно присъствие, също ще извлекат полза от партньорството в практиките за развитие на екипа, тъй като събитията, провеждани в Обединеното кралство, могат да бъдат възпроизведени в световен мащаб с помощта на партньори отвъд океана.

Джерард Кроули, съдиректор на Team Challenge Company, заяви:

“Установихме, че въвеждането на цифрова геймификация в корпоративните събития е изключително мощен начин за ангажиране и мотивиране на делегатите. Това партньорство предоставя на клиентите ни в Обединеното кралство достъп до най-голямото портфолио от дейности по изграждане на екипи в света. Catalyst Global е една от най-уважаваните организации в бранша. Нейните продукти и логически игри мотивират и насърчават напредъка по начин, по който другите дейности не могат. Ние сме развълнувани да работим с тях, за да предоставим на нашите клиенти най-новите и най-ефективни технологии.” 

Гай Бейкър, Главен изпълнителен директор на Catalyst Global, коментира:

"За нас е удоволствие да имаме такъв уважаван и ентусиазиран екип, представляващ нашите продукти във Великобритания. Глобалната мрежа на Catalyst процъфтява в сътрудничество и със споделяне на опит с нашите партньори. Компанията Team Challenge донесе своя дългогодишен опит и уникален подход, като облагодетелства наши партньори и клиенти в световен мащаб. Очакваме дълго и взаимноизгодно партньорство помежду ни."