Sausage Sensation е свеж, нов подход към екипните кулинарни занимания, при който участниците правят свои собствени апетитни местни специалитети." /> Оригинално кулинарно занимание за целия екип - Catalyst България
sausage making team building

14 юли 2011

Sausage Sensation е свеж, нов подход към екипните кулинарни занимания, при който участниците правят свои собствени апетитни местни специалитети.

Лесна и същевременно ефективна, тази игра е чудесен начин за сплотяване на различните членове на екипа и най-вече за забавление по време на подготовката, изработката и хапването на колбаси.

Sausage Sensation е адаптивна програма, подходяща за всяка обстановка на закрито или открито. Гъвкавият ѝ формат позволява участие на хора от всякакъв културен и етнически произход. Могат да се приготвят както месни, така и вегетариански рецепти, така че всеки вкус да бъде напълно удовлетворен.

Sausage sensation може се проведе като интерактивна игра по време на конференция или уникален енърджайзър преди вечеря, в който участниците приготвят свои собствени хапки с колбас.

Научете повече за Sausage Sensation