03 януари 2013

Започваме годината със страхотна новина: в навечерието на Коледа 2012 г. тиймбилдинг компанията Agentūra ŪPAS подписа договор за изключителен представител на Catalyst в Литва, Латвия и Естония.

С 5 години опит в тиймбилдинг индустрията и внушителен списък с корпоративни клиенти, Agentūra ŪPAS (на снимката) е идеалният партньор, с който ще реализираме потенциала на този пазар. Когато създаваме нови партньорства и развиваме своята мрежа от тиймбилдинг професионалисти по целия свят, ние усилено търсим „точните хора“. Чудесният, готов за забавления екип на Agentūra ŪPAS несъмнено ще има значителен принос към нашата общност.

През последните няколко години ние се наложихме като най-добрата тиймбилдинг компания в Литва и се стремим да запазим тази репутация със своето вече значително портфолио от програми. Сега, като партньор на Catalyst, можем да предложим на клиентите си още по-богат избор и разнообразие от уникални тиймбилдинг игри и да запазим своето челно място в бранша. Catalyst се грижи за развитието на нови продукти, а ние се фокусираме върху тяхната продажба и реализация.
В балтийския регион се наблюдава огромен ръст на входящия бизнес туризъм и тези клиенти имат високи очаквания от организаторите на тиймбилдинг занимания. Catalyst се слави с качество и новаторство при създаването на отборни игри, а ние сме професионалисти в тяхната реализация, ето защо заедно сме печеливш екип!
Darius Lomsargis, Директор на Agentūra ŪPAS

Ако се интересувате от тиймбилдинг събития, игри за енергизиране и разчупване на леда, екипни занимания извън офиса или интерактивни бизнес симулации въс Вилнюс, Рига или Талин, моля посетете www.catalystteambuilding.lt