02 юни 2017

Чрез своето ново партньорство с Catalyst Global, най-голямата ирландска тиймбилдинг компания Teambuilding.ie ще организира първокласни корпоративни събития в Обединеното кралство.

По-рано тази година с внезапната ликвидация на Bluehat Group, Catalyst Global използва възможността да преоцени начина, по който предоставя лицензи в Обединеното кралство. След състезателен търг, в който участваха някои от най-известните британски фирми за тиймбилдинг и обучение, Catalyst Global възложи правата за разпространение на своите продукти в страната на две компании - Teambuilding.ie и Team Challenge Company.

Останахме впечатлени от нивото на кандидатите. Решението беше трудно.“ - сподели Guy Baker, Главен изпълнителен директор на Catalyst Global. „Търсехме наложили се компании с висока репутация, утвърдени клиенти, задълбочени познания и страст за работа в сферата на тиймбилдинга.“

Teambuilding.ie притежава изключителния лиценз на Catalyst Global за Ирландия от 2011 г., който сега е в сила и за Обединеното кралство, включително Англия. Уелс и Северна Ирландия. Новото споразумение дава възможност на компанията да продава и разпространява на тези пазари всички 174 първокласни продукта на Catalyst Global.  

През 2016 г. Teambuilding.ie осъществи повече от 500 събития за международно известни организации, като Google, Jaguar Landrover и TE Connectivity.

Изборът на Teambuilding.ie беше естествен. Като притежател на лиценза на Catalyst Global за Ирландия от 2011 г., компанията има доказан опит. Тя постоянно работи с международно признати брандове и същевременно предлага чудесни решения за по-малки фирми. Екипът ѝ вече е специалист в продажбата и разпространението на нашите продукти.“ - коментира Baker.

А ето какво каза и David Bassett, Управителен директор на Teambuilding.ie:

Радваме се, че с нашето ново партньорство с Catalyst Global дейността ни се разширява във Великобритания. Бизнес туризмът в страната се оценява на над 9 билиона паунда с тенденция за още по-голямо развитие. Утвърденото сътрудничество с Catalyst Global ни помага да създаваме изключителни преживявания, които клиентите ни винаги ще помнят.“