12 май 2014

Продължаваме да се свързваме с водещите тиймбилдинг компании в света. Този път се отправяме на север и с гордост посрещаме Seikkailu в нашата глобална общност.

Seikkailu получава ексклузивен лиценз за програмите на Catalyst в цяла Финландия. С дейност, насочена към тиймбилдинг активностите, компанията е популярна със своите изключителни екипни събития и е сред водещите финландски фирми в бранша. Сега тя ще внесе изцяло нова динамика в местния тиймбилдинг пазар.

Като един от пионерите в тиймбилдинга на открито във Финландия, ние винаги сме следели развитието на Catalyst. Със Seikkailu си приличат по това, че не спират да работят за своята висока репутация в бранша. Изключително горди сме да се присъединим към тази мрежа от тиймбилдинг професионалисти.
С марката Fincentive ние предлагаме и цялостна организация на стимулиращи мероприятия. Осъществяваме множество корпоративни пътувания в чужбина, за които винаги търсим най-креативните и надеждни компании на място във всяка дестинация. Като част от общността на Catalyst имаме конкурентно предимство и доверени тиймбилдинг партньори за своите клиенти. Създаденото от Catalyst е уникално, тъй като нито една организация досега не е обединявала независими тиймбилдинг компании в глобален мащаб.
С истинско нетърпение очакваме да се срещнем с колегите си по целия свят и да обменим своите програми, опит, знания и най-добри практики. На свой ред ние ще споделим опита си в подобряване ефективността на служителите и своите техники и ноу-хау чрез инструментите Fincentive.
Timo Heinaro, Управителен директор на Seikkailu

За всяко екипно събитие във Финландия, на открито или закрито, Seikkailu разполага с пълен арсенал от програми за енергизиране, създаване на връзки, бизнес игри и вълнуващи мотивационни активности. Без значение дали организирате малка среща с десетина човека или конференция с хиляди делегати, Seikkailu ще отговори на Вашите нужди.

Catalyst Global с радост посреща своите чудесни финландски партньори!

За готови, цялостни програми или решения, разработени според Вашите специфични изисквания, моля свържете се с:

timo@seikkailu.fi