biz-events не пропуснаха възможността да включат пистата в една от своите програми." /> Flat Out на пистата на Формула 1 на остров Яс - Catalyst България

02 юни 2010

Голямата награда на Абу Даби стана част от календара на Формула 1 за първи път през миналия ноември при огромен зрителски и медиен интерес. Нашите партньори в Обединените арабски емирства biz-events не пропуснаха възможността да включат пистата в една от своите програми.

За щастие, не една, а три компании пожелаха да участват в удивителното предизвикателство на Catalyst Flat Out F1 и избраха за целта новата писта на остров Яс.

Екипите имаха възможност не само да се състезават на трасето, но и да построят своите картонени коли в същите гаражи като тези на Ферари и Макларън. С много размахване на карирани флагчета и подходяща за надпреварата музика, biz-events успя да пресъздаде (до известна степен, разбира се!) истинската атмосфера на F1, наситена с доста сериозна конкуренция от страна на отборите.

Собствениците на пистата ADMM останаха толкова впечатлени от предизвикателството Flat Out F1, че сега желаят да го предлагат на клиентите си с допълнителна награда за победителите обиколка на пистата в спортни коли Порше! Бръммм! Бръммм!

Научете повече за Flat Out Formula 1