24 март 2015

Catalyst Global с вълнение съобщава за новото партньорство с компанията Team Up Events, която придобива изключителен лиценз за продажба и дистрибуция на тиймбилдинг продуктите на Catalyst в Нова Зеландия.

Team Up Events са известна тиймбилдинг фирма, която оперира в Окланд, Тауранга, Хамилтън, Крайстчърч, Роторуа, Таупо, Уелингтън и регионалните центрове в Нова Зеландия. Team Up Events е компания с доказана оригиналност, креативност и способност да адаптира програмите според индивидуалните нужди на своите клиенти.

С повече от 10 години опит в областта на корпоративното обучение, развитието на екипи и тренировките за постигане на високи спортни постижения, управителят на фирмата Стю Робъртсън и екипът му добавят към веригата на Catalyst Global истинско богатство от знания и широка гама умения и опит.

В партньорството с Catalyst Global Стю вижда вълнуваща възможност да представи на бизнес средите на Нова Зеландия най-иновативните и доказано работещи тиймбилдинг програми в света в момента. 

„Изключително сме горди, че се присъединяваме към постоянно разрастващата се верига офиси на Catalyst Global с присъствие навсякъде по света. Като притежател на изключителния лиценз на Catalyst Global за Нова Зеландия и като член на тази верига с толкова големи ресурси, Team Up Events вече предлага богата гама иновативни и доказано работещи тиймбилдинг програми, които до сега отсъстваха на пазара в Нова Зеландия.”

Стю Робъртсън, Managing Director | Team Up Events

„Партньорството с Team Up Events е стратегически ход, който гарантира, че тиймбилдинг продуктите на Catalyst се предлагат в Нова Зеландия в съответствие с високите стандарти на фирмата. Много се радваме и на опита, който Stu и екипът му добавят към веригата на Catalyst. Сътрудничество и обединяването на умения и опит между партньорите позволява на Catalyst да прави нововъведения по начини, недостъпни за други в индустрията. Сега, бидейки най-голямата тиймбилдинг верига в света, ние сме тези, които направляват развитието на сектора. В резултат на това ние продължаваме да разработваме впечатляващи и модерни творчески решения,  които се радват на голямо търсене и изпъкват на пазара.“

Гай Бейкър CEO | Catalyst Global

Някои от най-популярните тиймбилдинг програми на Catalyst, в т.ч. Flat Out Formula 1, Go Team, Trade Winds, Crescendo, и Rat Trap вече се присъединяват към изключителната гама от иновативни, завладяващи и – което е най-важното – забавни, тиймбилдинг програми и предложения на Team Up Events.

За да получите повече информация или да станете един от първите, които се възползват от новата гама Catalyst тиймбилдинг програми на Team Up Events в Нова Зеландия, посетете уеб-сайта на Team Up Events или се свържете с координатор на фирмата още сега на 0800 TEAM UP (0800 832687).

Website : http://teamupevents.co.nz/