11 юли 2014

Catalyst Global с удоволствие казва добре дошли на Work Happiness Япония, които се присъединяват към постоянно разрастващата се верига от тиймбилдинг компании. Work Happiness са специалисти в консултирането на организационни реформи, обучение по управление на лидерството, обучение на нови служители и корпоративен тиймбилдинг.

През м. май 2014 г., големият пътешественик Guy Baker, Главен изпълнителен директор на Catalyst Global, направи първото си посещение в Япония, за да присъства на събитие на веригата - Flat Out Rickshaw. Събитието беше много успешно. Възползвайки се от предоставената възможност на визитата, Guy се срещна с няколко ключови тиймбилдинг компании. При срещата си с Президента Shingo Yoshimura и Управителя за развитие на бизнеса Etoh „Katsu“ Katsuaki на Work Happiness, Guy усети мигновена симбиоза между Work Happiness и Catalyst Global. Work Happiness са специалисти в консултирането на организационни реформи, обучение по управление на лидерството, обучение на нови служители и корпоративен тиймбилдинг, и се намират в райноа Hamamatsu-cho в централен Токио. 

Скоро след тази среща Work Happiness проявиха интерес да станат лицензиран партньор за продуктите на Catalyst Global в Япония. Katsu обясни, че компанията му е много заета с ежедневното управлението на бизнеса и – както на много други лицензирани партньори на Catalyst Global – не им достига време за разработка и развиване на нови продукти, въпреки че това е важна част от работата им. Katsu обясни също, че Work Happiness имат голямото желание да се присъединят към глобална верига от компании-съмишленици и да споделят идеи и техники на продажби, като същевременно се забавляват. Catalyst Global се оказаха най-добрият избор.

Catalyst Global с вълнение посрещат Work Happiness Япония във все по-голямото семейството от компании на международната верига. Catalyst Global са щастливи, че продуктите на веригата вече се предлагат и в Япония..

За повече информация за тиймбилдинг програми в Япония, моля  свържете се нас на